Het tweede seizoen van Netflix-hitserie 'You' zou eerst een compleet ander einde krijgen

Had het zo maar eens heel anders kunnen aflopen voor creepy Joe?

you-seizoen-2-ander-einde
Netflix

Het tweede seizoen van Netflix-hitserie You is nog maar net uit, maar nu al wordt het internet overspoeld met theorieën over hoe het derde seizoen zal gaan. In het tweede seizoen van You volgen we Joe Goldberg naar Los Angeles, waar hij verliefd wordt op Love Quinn. Nu blijkt dat het tweede seizoen van de Netflix Original met Penn Badgley in de hoofdrol zo maar eens heel anders had kunnen aflopen. Spoiler alert voor wie seizoen twee van You nog niet heeft gezien.

Gebaseerd op het boek Hidden Bodies

De serie You is gebaseerd op het boek Hidden Bodies van Caroline Kepness. En met gebaseerd op bedoelen we heel losjes. In de bestseller komt namelijk het personage Candace, gespeeld door Ambyr Childers, helemaal niet voor en gaat de ontmoeting tussen Joe en Love heel anders dan in de serie. Maar het grootste verschil met het boek is hoe het tweede seizoen eindigt. In de Netflix' versie van You komt Forty achter de moordlustige geschiedenis van Joe, doordat hij een bezoekje brengt aan Dr. Nicky. Vervolgens probeert hij Love, die al op de hoogte is van Joe's creepy geschiedenis, te waarschuwen en wordt hij later neergeschoten door officier Fincher.

Penn Badgley in seizoen twee van Netflix-serie You
Netflix

Een ander einde voor You

In het boek Hidden Bodies vertrekt Forty naar Las Vegas, en belooft Joe aan Love dat hij hem gaat zoeken om hem terug thuis te brengen. Echter, is Joe écht van plan om Forty te gaan vermoorden wanneer hij hem vindt. Wanneer Joe hem vindt, drogeert hij Forty en laat hij hem voor dood achter in een motel. Forty blijkt echter nog te leven en beland in een ziekenhuis in Los Angeles nadat hij door toeristen gevonden wordt.

Op dat moment is Forty helemaal op de hoogte van Joe's moorddadige escapades, en besluit niet om Love te waarschuwen maar Joe ermee te confronteren. Hij belooft Joe's verleden geheim te houden, als hij succesvolle scripts blijft schrijven voor Forty. Dat plan had zo maar kunnen slagen, was het niet dat Forty vervolgens aangereden wordt door een dronken automobilist en later in het boek overlijdt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix