Netflix-serie 'Locke & Key' belooft de nieuwe 'Stranger Things' te worden

Omdat er nooit genoeg magische Netflix-series gemaakt kunnen worden.

locke-and-key-netflix
Christos KalohoridisNetflix

Al tijden op zoek naar een Stranger Things-esque serie om de tijd tot het nieuwe seizoen wat te doden? Dan wil je de trailer van de nieuwe Netflix-productie Locke & Key even bekijken. De beelden doen vermoeden dat dit weleens het zusje van de hitserie met Millie Bobby Brown kan worden, een ontwikkeling die meer dan welkom is.

Locke & Key op Netflix

Locke & Key is gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks, geschreven door Joe Hill. De comic liep van 2008 tot en met 2013 en werd nogal geroemd, waar het illustratietalent van de Chileense tekenaar Gabriel Rodriquez ook absoluut aan heeft bijgedragen. Het verhaal wordt nu verfilmd als serie, en is zeer binnenkort al te bewonderen op Netflix – op 7 februari, om precies te zijn.

Het horror slash fantasieverhaal draait om de tieners Locke siblings Bode (Jackson Robert Scott), Tyler (Connor Jessup) en Kinsey (Emilia Jones) die al rouwend om hun vader naar een nieuwe woonplek met hun moeder (Darby Stanchfield) verhuizen. Ze ontdekken al snel dat hun nieuwe thuis veel meer is dan gewoonweg een oud landhuis. Zo vinden ze bijvoorbeeld magische sleutels, die naar het nodige avontuur (én gevaar) leiden.

netflix-locke-and-key
Netflix

De nieuwe Stranger Things?

Netflix beschrijft de serie als een coming-of-age mysterie dat in het specifiek inzoomt op familiebanden. En hoewel het de eerste beelden veel weg hebben van Stranger Things, zullen in Locke & Key vooral magie en demonen verantwoordelijk zijn voor het nodige portie drama, terwijl Hawkins juist geteisterd wordt door zogenaamde Demogorgons. Verschil moet er wezen, zullen we maar zeggen. Bekijk onderstaand de trailer van Locke & Key.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix