Netflix-serie 'The Stranger' wordt ook wel de nieuwe 'You' genoemd

Voor iedereen die het tweede seizoen van You al heeft uitgekeken.

the-stranger-netflix
Netflix

Het tweede seizoen van de Netflix-hitserie You verscheen nog niet zo lang geleden, maar de echte fans hebben alle afleveringen natuurlijk allang gezien. Tijd voor iets nieuws. Laat Netflix daar nu net hetzelfde over denken. Zo komt de streamingdienst eind deze maand nog met een You-waardige vervanger: The Stranger.

The Stranger

Waar in You Joe Goldberg de creepy stalker is die je liever niet wil tegenkomen, zien we in The Stranger een vrouwelijke versie van hem rondlopen (inclusief pet). Actrice Hannah John-Kamen speelt de rol van deze mysterieuze vrouw. Zij komt op een gegeven moment in contact met Adam (gespeeld door Richard Armitage, bekend van onder meer The Hobbit), een familieman die net te horen heeft gekregen dat zijn vrouw een miskraam heeft gehad. De vreemdeling vertelt hem dat zijn vrouw tegen hem heeft gelogen en haar zwangerschap gefaket heeft. (Pardon?)

Adam is onthutst door de informatie die hij zojuist van een vreemde heeft gekregen, en confronteert vervolgens zijn vrouw. Ze was inderdaad nooit zwanger. Dit is het eerste geheim dat nu boven water komt, maar zijn vrouw blijkt nog veel meer geheimen voor hem te hebben. Die begint hij stuk voor stuk te ontdekken wanneer ze ineens op mysterieuze wijze verdwijnt. En in de tussentijd blijft "The Stranger" hem maar volgen. Bekijk hieronder alvast de bloedstollende trailer. The Stranger is vanaf 30 januari te zien op Netflix.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Harlan Coben op Netflix

The Stranger is gebaseerd op het gelijknamige boek van thrillerschrijver Harlan Coben. Twee jaar geleden verscheen de serie Safe (met Dexters Michael C. Hall) al op Netflix. De serie bleek een groot succes, waarna de streamingdienst een deal sloot met Coben. In de komende jaren worden er tientallen thrillers van de auteur verfilmd – ideaal kijkvoer voor iedere thriller-liefhebber. Mocht je straks het eerste seizoen van The Stranger ook gebingewatcht hebben, dan liggen er in ieder geval genoeg alternatieven in het verschiet om je Netflix-honger te stillen. Ook het derde seizoen van You is inmiddels onderweg.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix