Bekijk de eerste beelden van de nieuwe Netflix-serie 'The Letter for the King'

De serie – mét Nederlandse tintje – belooft veel goeds, als we mogen afgaan op deze beelden.

the-letter-for-the-king-netflix
Netflix

Na de populaire Nederlands-Vlaamse serie Undercover en het onlangs uitgebrachte Ares komt Netflix opnieuw met een Nederlandse titel. Of beter gezegd: met een Nederlands tintje. Zo komt de streamingdienst met The Letter for the King, de verfilming van het beroemde boek De brief voor de Koning van Tonke Dragt uit 1962. De eerste beelden van de nieuwe serie zijn zojuist vrijgegeven, en die beloven – net als het boek – veel goeds.

The Letter for the King

Dat het nooit te laat is om een goed boek te verfilmen, blijkt wel uit Netflix' nieuwste project. De klassieker De brief voor de Koning van Tonke Dragt mag dan al bijna zestig jaar oud zijn, de vertelling spreekt nog altijd tot de verbeelding. Zo wordt het verhaal opnieuw leven ingeblazen door middel van een nieuwe Netflix-serie, The Letter for the King. Geen Nederlandse productie, maar wél met een Nederlandse cast. Zo spelen acteurs Gijs Blom (bekend van Jongens en Carry Slee's Pijnstillers) en Yorick van Wageningen (The Girl With the Dragon Tattoo) allebei een rol in de serie.

Eerste beelden

Netflix heeft de eerste beelden van de serie zojuist gedeeld op diens social mediakanalen. Daarop zien we ridder Tuiri (gespeeld door Amir Wilson) – die in het verhaal een mysterieuze brief aan de koning moet bezorgen – in actie, en krijgen we ook andere personages uit de productie te zien. In het verhaal wordt Tuiri flink dwarsgezeten door Prince Viridian (Gijs Blom) tijdens zijn nobele reis, waardoor hij leert hoe hij een ware ridder en leider kan zijn. Bekijk de beelden van The Letter for the King onderstaand.

The Letter for the King
Netflix
The Letter for the King
Netflix
The Letter for the King
Netflix
The Letter for the King
Netflix
The Letter for the King
Netflix

Op 20 maart verschijnt de nieuwe serie op Netflix. Bekijk ondertussen onze selectie van de beste titels op de streamingdienst.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix