Er komt een special van de populaire Netflix-serie 'La Casa de Papel'

Naast een gloednieuw seizoen heeft de serie nóg iets in petto.

People, Art, Team, Event, Movie,
Netflix

El Professor en zijn bende van getalenteerde criminelen komen terug op je scherm. En nee, we hebben het niet over het gloednieuwe vierde seizoen van de Netflix-hitserie La Casa de Papel. De serie heeft meer goed nieuws voor fans in petto en onthult de komst van een speciale documentaire over de totstandkoming van de populaire serie, zo bevestigt Deadline.

La Casa de Papel documentaire

De speciale documentaire over het creëren van La Casa de Papel wordt op 3 april gelanceerd tezamen met de release van het nieuwe vierde seizoen. De docu focust zich op het onverwachte immense succes van de serie. Zo brak het derde seizoen een nieuw record op de streamingdienst nadat het in één week ruim 34 miljoen kijkers had. Voor Netflix kwam het nieuws als een grote verrassing, doordat nooit eerder een niet-Engelstalige titel zo hoog scoorde.

Naast de focus op het succes van de serie, krijgt ook het inmiddels kenmerkende Italiaanse nummer van de serie Bella Ciao aandacht. Waarom werd er voor dit nummer gekozen en wat is de onderliggende betekenis? Verder zullen verschillende keuzes tijdens het maken van de serie worden toegelicht, zoals het gebruik van de Dalí-maskers en de casting van de acteurs.

La Casa de Papel seizoen 4

De nieuwe special wordt dus tegelijk gelanceerd met het gloednieuwe vierde seizoen van de serie. Daar werd eerder de trailer van vrijgegeven, waarin we een glimp kunnen opvangen van wat ons te wachten staat. Hoewel we er niet veel wijzer van worden bevat de trailer enkele opvallende momenten. Zo maakt de huidige dode Berlin (Pedro Alonso) een terugkeer, evenals Nairobi (Alba Flores) wiens lot aan het einde van seizoen drie onzeker is. Er zijn enkele beelden van de trailer gelekt, die je hieronder kunt bekijken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Succesvolle Spaanse Netflix-titels

Naast het grote succes van La Casa de Papel zijn er tevens talloze andere Spaanstalige series die populair zijn op de streamingdienst. Zo zijn hitseries Élite en Vis a Vis uitgegroeid tot grote favorieten. Door het succes van deze series lanceert Netflix een aantal nieuwe Spaanstalige originals. Zo zal actrice Blanca Suárez, bekend van Netflix' Cable Girls en The Skin I Live In, een hoofdrol spelen in de nieuwe serie genaamd Jaguar. Elite-regisseur Dani de la Orden werkt tevens aan een nieuwe romantische komedie waarvan op dit moment nog geen titel bekend is. Ook komt de maker van La Casa de Papel met een gloednieuwe serie genaamd Sky Rojo.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV