De hilarische Britse Netflix-serie 'Sex Education' krijgt een derde seizoen

Van releasedatum en plot tot trailer en cast, lees hier alles wat je wil weten over het gloednieuwe seizoen.

Een scene uit het tweede seizoen van Netflix-serie Sex Education.
Sam TaylorNetflix

Wie nu nog niet heeft gehoord over de Britse Netflix-hit Sex Education moet wel onder een steen hebben gelegen. Het tweede seizoen van de hilarische comedyshow verscheen begin 2020 op de streamingdienst, maar nu blijkt dat we binnenkort ook een derde seizoen kunnen verwachten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Teaser

Netflix kondigde het nieuwe seizoen aan met een komische video, waarin headmaster Michael Groff (gespeeld door Alistair Petrie) zich van een compleet andere kant laat zien. Als een heuse kunsthistoricus wandelt hij door de gangen van Moordale. Hij loopt langs allerlei portretten van personages uit Sex Education, van Otis poserend met zijn armen vol aubergines tot Eric met een madeliefje en Amy met een honkbalknuppel.

Uiteindelijk komt Groff uit bij het pièce de résistance: een schilderij van Eric en Adam, het kersverse liefdeskoppel uit de serie. 'Hoe zal het deze engeltjes vergaan?' horen we hem zeggen. 'Om daarachter te komen, zul je seizoen drie moeten kijken.' En daarmee brengt de beste man goed nieuws, want een derde seizoen van de populaire serie zien wij zeker zitten.

Cast

Sex Education keert terug met nieuwe castleden waaronder Jason Isaacs en Jemima Kirke, die vooral bekend staat om haar rol als Jessa in Lena Dunhams Girls. Kirke speelt Hope, de nieuwe directrice die is ingeroepen om de traditionele glorie van de school te herstellen. We hopen dat de directrice en sekstherapeut Jean Milburn, gespeeld door Gillian Anderson, elkaar aardig in de weg gaan zitten. Jessa van Girls versus Margaret Thatcher van The Crown is namelijk een tv-gevecht waar we de popcorn alvast voor klaarzetten. Veder zullen de andere originele castleden ook terugkeren voor het nieuwe seizoen, waaronder Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Aimee Lou Wood en Connor Swindells.

Releasedatum

Wanneer het derde seizoen van Sex Education op het streamingsplatform verschijnt is nog niet helemaal duidelijk. Netflix maakte al wel bekend dat het derde deel van de Britse serie gepland staat voor 2021. De releasedatum van het nieuwe seizoen stond eigenlijk op 17 januari, maar door de coronacrisis moesten de opnames tijdelijk stoppen. Het filmen is vijf maanden uitgesteld, dus hopelijk kunnen we in juni alweer genieten van onze favoriete Netflix-serie.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix