Netflix deelt de eerste beelden van Stranger Things seizoen 4

Inclusief grote plottwist.

De hoofdpersonages uit Stranger Things. 
Netflix

Wees gewaarschuwd: dit artikel kan spoilers bevatten, mocht je seizoen drie nog niet hebben bekeken.

Fans van Stranger Things zullen na het derde seizoen ongetwijfeld een flinke traan hebben gelaten, met dank aan het ogenschijnlijke afscheid van één van de meest geliefde personages uit de Netflix-serie. Voor hen is er nu onverwacht goed nieuws: uit de eerste beelden van het vierde seizoen blijkt dat de zaken er tóch minder treurig voorstaan dan verwacht.

Stranger Things 4 trailer

Hadden we ergens kunnen zien aankomen, want de Netflix-serie domineert aardig op het gebied van plottwists. Het vorige seizoen eindigde met het uitschakelen van de Russische machines door Joyce en Hopper, wat resulteerde in een fatale explosie waarbij de sheriff om het leven leek te komen. Welnu, wat blijkt: Hopper is nog hartstikke levend, of in elk geval – iets wat daar op lijkt. In de nieuwste teaser lijkt hij onderdeel te zijn van een Russisch kamp voor gevangen, waar hij uitgeput en wel aan het werk is in de sneeuw. Zijn bruine haren zijn daarbij verleden tijd: de nieuwe Hopper is dit seizoen kaal.

De producenten van Stranger Things zijn erg blij dat het nieuwe seizoen nu officieel onderweg is, melden ze in een statement. 'We zijn ondertussen nóg blijer om de terugkeer van Hopper te delen! Alhoewel het niet alleen maar leuk wordt voor onze 'Amerikaan': hij zit ver van huis gevangen in het besneeuwde landschap van Kamchatka, waar hij zowel menselijk als 'ander' gevaar zal trotseren. In Amerika ontstaat er ondertussen een nieuwe horrorsituatie, iets dat lang begraven is geweest en alles met elkaar verbindt...'

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stranger Things seizoen vier

Uit eerdere interviews met de producenten van de serie werd duidelijk dat het vierde seizoen van de Netflix-hitserie zich grotendeels buiten Hawkins zal afspelen. Na het zien van de gloednieuwe trailer kunnen we verwachten dat het nieuwe seizoen zich ook in Rusland zal afspelen. Bovendien gaven de makers Matt en Ross Duffer in een interview met Entertainment Weekly aan dat het vierde seizoen er anders uit zal zien dan de eerdere drie: 'Het vierde seizoen zal heel anders gaan aanvoelen dan de eerdere seizoenen, maar we kunnen jullie verzekeren dat het spannend zal zijn.' Stranger Things 4 wordt naar verwachting eind 2020 uitgebracht.

8 nieuwe castleden

Bij nieuwe verhaallijnen horen natuurlijk ook nieuwe gezichten. Daarom zal het nieuwe seizoen van Stranger Things maar liefst acht nieuwe personages introduceren. Zo zal Jamie Campbell Bower – bekend van films zoals Harry Potter en Twilight – een medewerker van een psychiatrische inrichting spelen. Ook zal Game of Thrones-acteur Tom Wlaschiha een terugkerende rol krijgen in het nieuwe seizoen. Andere nieuwe namen op de castinglijst zijn Eduardo Franco, Joseph Quinn Robert, Englund, Sherman Augustus, Mason Dye en Nikola Djuricko. Ook keren Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Sadie Sink, Joe Keery, Caleb Mclaughlin, Charlie Heaten, Natalia Dyer, Winona Ryder en David Harbour terug om hun rol weer op te pakken.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV