Élite seizoen 3: alles wat je wil weten over het nieuwe seizoen

De populaire Spaanse serie komt terug voor een derde deel. Dit staat je te wachten.

Christian, Carla en Polo uit Élite.
Netflix

Als je Gossip Girl, Pretty Little Liars, 13 Reasons Why en een heel klein beetje La Casa de Papel (voor het Spaanse temperament) met elkaar mixt, krijg je Élite. Het kan ook niet anders dat de populaire Spaanse Netflix-serie een groot succes is. Al een tijdje weten we dat er een derde seizoen in de maak is, maar nu heeft Netflix de officiële releasedatum vrijgegeven. Wat gaat er gebeuren in het nieuwe seizoen en is er al een trailer? Lees hier alles wat je wil weten over Élite seizoen 3.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Élite seizoen 2.

Wanneer komt Élite seizoen 3 op Netflix?

Een grote verrassing voor alle Élite-fans: het nieuwe seizoen van de serie verschijnt over een paar weken al op de streamingdienst. Op vrijdag 13 maart, om precies te zijn. Dat maakte Netflix bekend op diens social mediakanalen met een korte teaser. Daarin zien we alle karakters uit Élite, inclusief een nieuw gezicht. Ook zien we een traan bij Polo; heeft hij spijt van zijn daden of is er iets anders aan de hand? We gaan het zien in het derde seizoen van de populaire serie.

Is er al een trailer?

Jazeker! Netflix heeft zojuist de officiële trailer van Élite seizoen 3 vrijgegeven. Daarin we niet alleen zien dat de spanningen hoog oplopen, maar ook wordt er een zeer schokkende onthulling gedaan. 'Je hebt tot 13 maart om deze trailer te verwerken,' schrijft de streamingdienst ironisch bij de video. We willen niet te veel verklappen, dus bekijk gauw de bloedstollende trailer onderstaand.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat gebeurt er in Élite seizoen 3?

Waar het eerste seizoen van Élite draaide om de moord op Marina (de zus van Guzmán), liepen de spanningen ook in het tweede seizoen hoog op. Zo werd Nano (de broer van Samuel) beschuldigd van de moord. Onterecht, want we kwamen erachter dat Polo erachter zat. In seizoen 2 doet Samuel er dan ook alles aan om de onschuld van zijn broer te bewijzen – wat betekent dat hij met Carla aanpapt en zich in gevaarlijke bochten wringt.

Aan het einde van seizoen 2 lijkt alles te zijn opgelost door de arrestatie van Polo, maar toch kwam daar die onverwachte plottwist: Polo keert terug op school. Dat belooft niet veel goeds, want nu zijn grote geheim bekend is, zal hij bij niemand geliefd zijn – zelfs niet bij Cayetana. In de trailer wordt dan ook een schokkende onthulling gedaan: Polo is vermoord – hoogstwaarschijnlijk door één van zijn klasgenoten, maar wie?

Hoe ziet de cast eruit?

Naast de castleden die we al kennen – Samuel (Itzan Escamilla), Guzmán (Miguel Bernardeau), Christian (Miguel Herrán), Nadia (Mina El Hammani), Lucrecia (Danna Paola), Polo (Álvaro Rico), Ander (Arón Piper) en Carla (Ester Expósito) – krijgen we in Élite seizoen 3 ook twee nieuwe gezichten te zien. Dat maakte Ester Expósito eerder al bekend in een video. De twee nieuwe karakters heten Yeray en Malick, gespeeld door Leïti Sene en Sergio Momo. Ook krijgen we meer te zien van Lucrecia's halfbroer Valerio (Jorge López) en newbies Rebeka (Claudia Salas) en Cayetana (Georgina Amorós).


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix