Jennifer Lawrence keert terug op het witte doek in nieuwe Netflix-comedy

Na haar vermeende "pensioen" maakt de actrice tóch haar comeback.

Jennifer Lawrence is aanwezig bij de Dior Lente/Zomer 2020 show tijdens Paris Fashion Week.
Christian VierigGetty Images

We hebben al een tijdje niets gehoord van Jennifer Lawrence. Ja, ze is afgelopen najaar getrouwd (in het geheim, dat wel) met Cooke Maroney en maakt zo nu en dan een verschijning op de rode loper of bij een Dior-show, maar verder blijft het stil rondom de actrice. Nu keert JLaw binnenkort terug op je scherm nadat ze met "pensioen" zou zijn gegaan. Zo heeft de actrice de hoofdrol te pakken in de nieuwe Netflix-comedy Don't Look Up.

Jennifer Lawrence op Netflix

Voor haar nieuwe project heeft Lawrence de handen ineen geslagen met regisseur Adam McKay (die onder meer verantwoordelijk is voor The Big Short en Vice), zo meldt The Hollywood Reporter. De 29-jarige actrice gaat de hoofdrol spelen in zijn nieuwe film Don't Look Up, een comedy die eind dit jaar al te bekijken is op Netflix en waarvan de opnames beginnen in april. Lawrence gaat de rol van astronaut slash wetenschapper vertolken.

Don't Look Up

De komische film Don't Look Up gaat volgens de streamingdienst over twee astronauten die erachter komen dat een asteroïde de aarde nadert over zes maanden. Zij moeten in die tijd met zijn tweeën ervoor zorgen dat de rest van de wereld het ook te weten komt. Een lastige opgave, aangezien ze niet bepaald snel geloofd worden. Hoewel het plot niet bepaald klinkt als een typisch script voor een comedy, heeft McKay het toch voor elkaar gekregen.

Nog meer JLaw

De Netflix-productie is niet het enige project waar Jennifer dit jaar mee bezig is. Zo speelt de actrice ook in de nieuwe film van Tony Award-winnares Lila Neugebauer, waar ze de rol vertolkt van een soldaat met PTSS. Daarnaast zal Lawrence te zien zijn in twee biopics: Bad Blood over het gelijknamige boek dat John Carreyrou schreef over Silicon Valley-scammer Elizabeth Holmes, en Mob Girl over het boek Mob Girl: A Woman’s Life in the Underworld, waarin een maffiavrouw met de naam Arlyne Brickman een politie-informant wordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV