Oprah Winfrey lanceert een talkshow over het coronavirus

Ze hoopt daarmee wat hoop en perspectief te brengen.

De bekende talkshowhost Oprah Winfrey bij een persconferentie over 'Greenleaf'
Vera Anderson

Oprah Winfrey komt met een talkshow over het coronavirus, meldt Apple Insider. De serie, die Oprah Talks COVID-19 heet, is kosteloos te bekijken via Apple TV+. Lang wachten op de lancering hoeft niet: de eerste twee afleveringen zijn afgelopen weekend al verschenen.

Oprah Talks COVID-19

Oprah licht de komst van de show toe op haar eigen Twitteraccount. 'Net zoals miljoenen mensen over de hele wereld zit ook ik inmiddels al een week veilig thuis. Veel mensen zijn gestresst en onzeker en daarom wil ik wat hoop en perspectief bieden.' De serie zoomt dan ook in op vertrouwen in jezelf én de mensheid, is te lezen in de beschrijving bij Oprah Talks COVID-19. De bekende talkshowhost zal de komende tijd – via de digitale weg – met verschillende experts en mensen aan de frontlinie praten om zo verschillende relevante inzichten te verschaffen.

Gesprek met Idris Elba

In de eerste aflevering belt Oprah dan ook met de 47-jarige acteur Idris Elba, die positief getest is op het virus. De Brit zit nu in quarantaine met zijn vrouw Sabrina, die tevens aan het woord komt. In de tweede aflevering spreekt Winfrey met pastoor en goede vriend Wintley Phipps, die met haar inzoomt op de spirituele betekenis van deze crisis én tevens –op imponerende wijze – wat hoopvolle woorden uit het liedje Amazing Grace zingt. Je bekijkt de afleveringen hier.

Idris Elba en vrouw Sabrina in gesprek met Oprah

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Winfrey op Apple TV+

Oprah Winfrey is al langer verbonden aan Apple TV+. Zo zouden Meghan Markle en prins Harry met haar samenwerken aan een documentaire omtrent veteranen. Ze werkte oorspronkelijk ook aan een project over seksueel misbruik door muziekproducent Russel Simmons, maar daar heeft ze zich begin 2020 van teruggetrokken. Ze vond dat de productie te snel werd afgerond, omdat sommigen het Sundance Film Festival als 'deadline' voor de eerste vertoning zagen.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

Vogue Nederland

Vogue Living

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus