Netflix kondigt het tweede seizoen van datingshow 'Love Is Blind' aan

Het bizarre liefdesexperiment van het streamingplatform gaat door.

Still uit de datingshow Love is Blind op Netflix
Love is Blind / Netflix

Love Is Blind, volgens velen de liefdesbaby tussen Married At First Sight en The Bachelor, komt terug voor een tweede seizoen. Netflix lanceert het nieuws door een nieuwe trailer, waar de spraakmakende datingshow ook in verwerkt is. Vogue somt alles wat je moet weten hier op.

Love Is Blind seizoen 2

In weinig gangen werd de afgelopen weken níet nog nagepraat over Love Is Blind. In de show worden dertig mannen en vrouwen in afzonderlijke hokjes gestopt, waarna ze telkens 'daten' met een andere kandidaat. Puntje van aandacht: ze kunnen elkaar niet zien, want de twee zijn gescheiden door een wand. Het levert een bijzonder Amerikaans geheel op ('I love you' na twee dates roepen, zeg maar) dat al snel in een guilty pleasure verandert. Toch is de serie beduidend anders dan een Temptation Island of Love Island, die recent nog van de buis werden gehaald na grensoverschrijdend gedrag. Bij Netflix' datingshow is geen alcohol in het spel, en worden kandidaten (naar het lijkt) nergens toe gedwongen. En zo hoort het.

Meer reality op Netflix

Netflix kondigt het vervolg van de serie aan door een trailer, met meerdere aankondigingen voor nieuwe seizoenen. Zo komen Rhytym + Flow, The Circle, en Marie Kondo ook terug op het populaire streamingplatform. Het is nog onduidelijk wanneer Love Is Blind precies zal terugkeren op Netflix, maar de casting is in elk geval begonnen, blijkt uit een tweet van het programma. Vermaak je in de tussentijd vooral met Vogue's andere suggesties voor fijne films of series op het platform, want de keuze is reuze.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

Vogue Nederland

Vogue Living

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix