Dakota Fanning komt met een serie over waargebeurde modemisdaden

Last Looks zoomt in op de donkere kant van glamour.

Dakota Fanning bij de Rodarte Herfst/Winter 2019 show.
Michael KovacGetty Images

Dakota Fanning wordt uitvoerend producent van de nieuwe serie Last Looks, waarin waargebeurde modemisdaden centraal staan. Hoewel de actrice zelf niet in de serie zal verschijnen, zal ze wél de vertelstem van de nieuwe productie worden, onthult streamingplatform Quibi.

Serie Last Looks

De serie focust zich op waargebeurde misdaden die in verband staan met de mode-industrie. De neo-noir productie vertelt het verhaal van zes 'echte' mensen en de rol die ze binnen elk vergrijp hebben gespeeld. Last Looks zal tevens diepte-interviews en reconstructies laten zien, om zo 'de donkere kant van glamour' zo goed mogelijk te belichten. Om welke misdaden het precies gaat blijft nog even gissen, maar de Versace-moord of de verdwijning van Vittorio Missoni zijn wellicht goede kanshebbers.

Dakota Fanning als regisseur

Fanning is niet voor de eerste keer betrokken bij een filmproject omtrent mode. In 2018 maakt ze haar regiedebuut met een korte film voor modehuis Miu Miu, genaamd Hello Apartment. Achter de camera staan vond ze destijds behoorlijk spannend, biechtte ze op in een interview met Net-a-Porter. 'In het begin werd ik overmeesterd door angst. Maar uiteindelijk heb ik me nog nooit trotser gevoeld.'

Over Quibi

Last Looks is binnenkort niet op de televisie of Netflix te zien, maar op Quibi, het nieuwe streamingplatform van Refinery 29. Op het moment is Quibi nog niet online – de lancering vindt op 6 april plaats –, maar wie nieuwsgierig is, kan alvast een kosteloze trial van 90 (!) dagen afsluiten. Ook de andere series lijken in elk geval zeker de moeite waard: zo speelt Sophie Turner de hoofdrol in de thriller Survive, en staat dragsuperster Sasha Veiour centraal in de serie NightGowns.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV