Meghan Markle spreekt de voice-over van Disney-documentaire 'Elephant' in

Binnenkort zal de hertogin te horen zijn in de bijzondere Disney-documentaire Elephant.

Meghan Markle tekent voice-over deal bij Disney
Chris JacksonGetty Images

Al kort na de beruchte 'Megxit' gingen de geruchten de ronde dat Meghan Markle zou terugkeren naar Hollywood. Zo zou de hertogin en voormalig actrice een voice-over deal hebben getekend bij Disney, nieuws dat niet lang daarna bevestigd werd. Geen verschijning op het witte doek dus, maar wel Meghans stem die te horen is in een nieuwe Disney-documentaire, genaamd Elephant. De officiële trailer van de documentaire is zojuist uitgebracht door Disney.

Meghan Markle te horen in Disney-documentaire 'Elephant'

De geruchten dat Meghan een voice-over deal zou tekenen met Disney werden aangewakkerd toen een video opdook van prins Harry in gesprek met Walt Disney CEO Bob Iger tijdens de première van The Lion King. Daarin bespraken de mannen Meghans interesse in voice-overs. Niet lang daarna werd bekend dat Meghan inderdaad aan de slag gaat voor Disney, waarvan het eerste resultaat binnenkort verschijnt.

De liefste momenten van prins Harry en Meghan Markle

De deal die Meghan Markle bij Disney heeft getekend, zou in ieder geval over één voice-over project gaan. Het is nu bekend om welk project het gaat, namelijk de Disney-documentaire Elephant. In de documentaire wordt een familie wilde olifanten gevolgd, terwijl hun verhaal verteld wordt door Meghan Markle. Elephant zal vanaf 3 april te bekijken zijn op de streamingdienst Disney+, als onderdeel van de nieuwe natuurserie Disney Nature. Bekijk hieronder de trailer van Elephant, waarin tevens de nieuwe documentaire Dolphin Reef met de voice-over van Natalie Portman wordt aangekondigd

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Voice-over deal met Disney

Meghan Markle en prins Harry lieten op woensdag 8 januari weten afstand te doen van hun rol als 'senior' leden van het Britse koningshuis. Het koninklijk echtpaar wilde zich kunnen focussen op hun familie- en privéleven en het oprichten van een nieuw goed doel. Dat laatste is dan ook precies waarom Meghan de deal met Disney heeft getekend. Zo heeft Meghan ervoor gekozen de voice-overs te doen in ruil voor een donatie aan Elephants Without Borders, een goed doel dat dieren in het wild beschermt tegen stropers.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle