Cultfilm 'Call Me By Your Name' krijgt een vervolg mét originele cast

Dat kan niet anders dan wederom meeslepend worden.

Beeld uit Call Me by Your Name, met Timothée Chalamet en Armie Hammer
Call Me by Your Name

Van broeierige beelden in een schilderachtig Italië tot díe perzikscène: cultfilm Call Me By Your Name (2018) maakte, op z'n zachts gezegd, nogal wat los. Hoofdrolspelers Timothée Chalamet en Armie Hammer keren nu terug voor een vervolg, waarbij de regie weer in handen van Luca Guadagnino ligt. Het tweede deel zal zich niet in Noord-Italië, maar Berlijn afspelen, meldt Attitude Magazine.

Call Me By Your Name

Call Me By Your Name is bekroond met talloze filmprijzen, en sleepte zelfs een Oscar voor beste scenario in de wacht. De film speelt zich af rondom het vakantiehuis van de Italiaans-Amerikaanse tiener Elio (Timothée Chalamet), die daar een zomer lang met zijn ouders doorbrengt. Onverwachts gezelschap komt in de vorm van Oliver (Armie Hammer), een getalenteerde Amerikaanse student die Elio's vader, een professor, komt helpen met zijn onderzoek. De film blijkt niet alleen een ode aan de zomer, vol met buitenontbijtjes en eindeloze fietstochten, maar ook aan de liefde. De tiener en student worden, voor ze er überhaupt zelf erg in hebben, smoorverliefd op elkaar. Tel daar nog eens niet te versmaden beelden van Italië bij op en zie daar: een film die je moeilijk níet in je hart kunt sluiten.

Zien: de cast van Call Me By Your Name over samenwerken met Luca Guadagnino

Het vervolg

Eerder was het nog onduidelijk of er een vervolg op Call Me By Your Name, dat gebaseerd werd op het boek van André Aciman, zou komen. 'Er zijn wat vage gesprekken over geweest,' verklaarde Armie Hammer vorig jaar tegen Vulture. 'Maar uiteindelijk begon ik te beseffen dat de eerste film zo speciaal was voor iedereen die erbij betrokken was, en dat iedereen die gekeken heeft echt geraakt werd. Het voelde als de perfecte combinatie van zoveel verschillende dingen, dat als we een tweede zouden maken, we ons nu al kunnen opmaken voor een teleurstelling. Ik denk niet dat de eerste film te evenaren is.'

Beeld uit de film Call me By Your Name, met acteurs Timothée Chalamet en Armie Hammer
Beeld uit Call me By Your Name
Call me By Your Name

Toch komt die sequel er nu. De film zal zich afspelen in het Berlijn van 1989, als de aids-crisis de Duitse hoofdstad beheerst. Het vervolg zal naar verluid gebaseerd worden op de roman Find Me, die André Aciman vorig jaar schreef. Het is nog onduidelijk wanneer het tweede gedeelte uit zal komen, omdat de oorspronkelijke plannen door de coronacrisis opgeschoven zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV