Er komt een documentaire over de vermiste echtgenoot van 'Tiger King'-Carole Baskin

Het krankzinnige verhaal van de Netflix-documentaire gaat verder.

Carole Baskin uit Tiger King met een tijger.
Netflix

Sinds een paar weken lijkt de complete wereld in de ban te zijn van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, de krankzinnige nieuwe documentairereeks van Netflix. Daarin maken we niet alleen kennis met de uitzinnige Joe Exotic, maar ook met vele andere opmerkelijke figuren zoals Big Cat Rescue-oprichter Carole Baskin. The drama continues, want er is een nieuwe docuserie op komst met de focus op Carole's voormalige echtgenoot.

Nieuwe docuserie over Carole Baskin

Als je eenmaal bent ondergedompeld in de bizarre wereld van Tiger King, ben je hooked. De gebeurtenissen zijn zo intens en vergezocht dat ze uit een slechte B-film lijken te komen. Een van de verhaallijnen gaat over Carole Baskins voormalige man Don Lewis, die jaren geleden op mysterieuze wijze is verdwenen. Uiteraard is Joe ervan overtuigd dat Carole de schuldige is, maar er was destijds geen enkel ondersteunend bewijs waardoor de zaak op een laag pitje kwam te staan.

Bekijk de trailer van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Crimezender Investigation Discovery (ID) hoopt daar verandering in brengen door een nieuwe documentaire te lanceren met de titel Investigating The Strange World Of Joe Exotic. Daarin wordt de vermissing van Don Lewis – die eenentwintig jaar geleden zomaar verdween – onderzocht. Er wordt nog altijd gedacht dat Carole haar man heeft vermoord, maar zelf claimt ze onschuldig te zijn. In de nieuwe documentaire komt de waarheid hopelijk bovendrijven.

'Of je haar nu leuk vindt of niet, Carole staat in het midden van het big cat circus,' staat er in een persbericht van de zender. 'Is zij een bewonderenswaardige dierenbeschermer die de kracht heeft gevonden om door te gaan na de vermissing van haar man? Of zijn we getuige van de succesvolle uitwerking van Carole Baskins meesterplan?' Aangezien de docureeks net is aangekondigd, kan het nog wel even duren voordat we verder kunnen duiken in de bizarre wereld van Tiger King. In de tussentijd zouden we binnenkort volgens Tiger King-Jeff Lowe nog een extra aflevering kunnen verwachten.

'Tiger King' op Netflix

Sinds vrijdag 20 maart kan iedereen in zelfisolatie uitstekend vermaak vinden in Netflix' documentairereeks Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Het is alsof de streamingdienst precies wist wat we nodig hebben in deze tijden: krankzinnige verhaallijnen en bizarre plottwists gebundeld in één mini-serie. We volgen Joe Exotic (met een uiterlijk net zo extreem als zijn naam), een excentrieke fokker, countryzanger en polygamist die over een eigen dierentuin vol leeuwen en tijgers beschikt. Hij wordt omgeven door een net zo 'bijzondere' groep mensen bestaande uit drug lords, oplichters en cultleiders, maar het loopt pas uit de hand als hij in conflict raakt met dierenactiviste Carole Baskin.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV