Door deze 'Gossip Girl' modeblunder is je beeld van Serena Van Der Woodsen nooit meer hetzelfde

Een oplettende fan spotte een hilarische outfit change in de hitserie.

blake lively en penn badgley in gossip girl
James DevaneyGetty Images

Gossip Girl-fans wereldwijd hebben vandaag iets om zichzelf mee op te vrolijken dankzij een oplettende fan. In een TikTok brengt Skye Hanamaikai een hilarische modeblunder in de serie aan het licht, waardoor je beeld van Serena Van Der Woodsen nooit meer hetzelfde zal zijn. In een scene met Serena en Dan in aflevering vier van seizoen zes van de hitserie vindt namelijk een bizarre outfit change plaats die ongetwijfeld niet bedoeld was om in beeld te komen.

Hilarische modeblunder in Gossip Girl

Toen in 2007 het eerste seizoen van Gossip Girl uitkwam, raakte iedereen in de ban van de serie door de flinke dosis drama en modemomenten waarmee het gepaard kwam. Een oplettende fan die de serie opnieuw aan het kijken was, spotte echter een hilarische modeblunder die nog niemand was opgevallen. In een scene met Serena Van Der Woodsen (gespeeld door Blake Lively) en Dan Humphrey (gespeeld door Penn Badgley) in de vierde aflevering van seizoen zes verschijnt plots een joggingbroek over de jurk van 'S'.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Serena Van Der Woodsen in een joggingbroek gaat viral

In de TikTok van Skye Hanamaikai die inmiddels viral gaat is Serena aan het lunchen met Lonely Boy. Serena draagt een korte roze jurk en we zien haar ontblote benen wanneer ze opstaat om van tafel te gaan. Wanneer ze echter secondes later het restaurant verlaat, heeft modekoningin Serena ineens een joggingbroek over haar jurkje aan. Een modeblunder die de Gossip Girl in de serie haar niet zou vergeven. Een fan in de comments wees erop dat er ook op magische wijze een clutch in haar handen is verschenen. Een hilarische outfit change gone wrong.

Zien: De cast van Gossip Girl, toen versus nu

Reboot van hitserie Gossip Girl

Het is inmiddels al weer acht jaar geleden dat we van de laatste aflevering van Gossip Girl hebben mogen genieten. Jaren later is de serie alsnog goed voor talloze grappige momenten en memes. Door het grote succes van de serie en de grote schare trouwe fans komt HBO Max nu met een reboot. De nieuwe Gossip Girl zal gemaakt worden met een compleet nieuwe cast – die overigens een stuk diverser is dan die van de originele seizoenen. Wel zal Kristen Bell terugkeren als de bekende stem van Gossip Girl. Wanneer de show precies te zien zal zijn, is nog onduidelijk.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV