Alles wat je wil weten over seizoen 2 van 'Dirty John'

Het plot zal ditmaal niet rondom Debra en John draaien, maar een ander waargebeurd true crime-verhaal vertellen.

Fan van Dirty John, de serie die gebaseerd werd op de succesvolle true crime podcast van de Los Angeles Times? Dan is er goed nieuws aan de horizon: Netflix komt nu met een tweede seizoen, inclusief compleet nieuwe en tevens waargebeurde verhaallijn, waarbij de zaak rondom Betty Broderick centraal staat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dirty John

Het eerste seizoen van Dirty John maakte, op z'n zachts gezegd, behoorlijk wat los. De serie vertelde destijds het waargebeurde verhaal over de rijke Debra Newell, die – met alle gevolgen van dien – verleid wordt door de charmante doch manipulatieve John Meehan. Een liefdesdrama met net zo'n creepy mannelijk (en tevens niet onaantrekkelijk) hoofdpersonage als in de serie You. Hoewel die verhaallijn al een einde heeft gekregen in de serie, kondigde Netflix toch aan dat er een tweede seizoen van Dirty John gaat komen.

Wie is Bretty Broderick?

Wie het eerste seizoen heeft gekeken, weet dat het verhaal afgerond is. De tweede release zal dan ook niet om John draaien, maar om een vrouw: Betty Broderick. Als ze vermoedt dat haar man Dan vreemdgaat met zijn assistent, ontstaat een gevaarlijk kat- en muisspel. Het heftige verhaal haalde in 1983 vrijwel elke Amerikaanse krantenkop als The Betty Broderick Story. De uiteindelijke scheiding tussen de twee betreft een van de meest controversiële scheidingen ooit, en kende dan ook alle fatale gevolgen van dien. Je bekijkt de trailer van dit nieuwe verhaal hieronder.

Cast en releasedatum

Actrice Amanda Peet (The Romanoffs) zal Betty Broderick vertolken, terwijl Christian Slater (Mr. Robot) de rol van haar man op zich neemt. Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede deel van Dirty John: The Betty Broderick Story vanaf 14 augustus te zien is. Wie het eerste seizoen van Dirty John gekeken heeft en er nog lang niet genoeg van heeft, kan altijd nog de documentaire over de échte John Meehan kijken, tevens te vinden op het streamingplatform.

Shop Vogue's beautyfavorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix