'The Sinner' seizoen 4 komt eraan: wat je wil weten over het nieuwe deel van de Netflix-hit

Lees hier alles wat tot nu toe bekend is over het vierde seizoen van misdaaddrama The Sinner.

jessica biel in the sinner seizoen 1
Netflix

Fans van The Sinner kunnen hun geluk niet op: niet alleen verscheen het derde seizoen van de misdaaddrama op 19 juni op Netflix, ook is de komst van het vierde deel een feit. Zo heeft de zender USA Network aangekondigd dat er ook een vierde seizoen van The Sinner gaat komen, wederom met Bill Pullman in de rol van gewiekste rechercheur Harry Ambrose.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Sinner seizoen 4

Na het succes van het eerste seizoen met Jessica Biel in de hoofdrol kreeg The Sinner al gauw een tweede en derde vervolg. Al voordat het derde seizoen in Nederland uitkwam, maakte USA Network al bekend dat er nóg een vervolg gemaakt gaat worden. Er zijn nog amper details bekend over het nieuwe seizoen; wel weten we dat Jessica Biel terugkeert als executive producer, samen met Derek Simonds. Dat maakte de Amerikaanse zender bekend via Twitter.

Verhaal

Omdat er zo weinig details bekend zijn, heeft de zender helaas ook nog geen informatie vrijgegeven over het nieuwe verhaal. Net zoals bij de vorige seizoenen zal detective Harry Ambrose in een groot mysterie verstrikt raken. Zo kreeg hij in het eerste deel te maken met Cora Tannetti (Jessica Biel) die zomaar een man doodstak op het strand tijdens een dagje uit met haar gezin. Het tweede seizoen draaide om de dertienjarige Julian Walker die – althans, zo leek het – zijn ouders vergiftigde tijdens een roadtrip.

the sinner seizoen 3
Harry Ambrose (links) en Jamie (Matt Bomer) in The Sinner seizoen 3.
Netflix

Tot slot vertelt het nieuwste deel van serie het verhaal van Jamie, een gerespecteerde docent die mentaal blijft hangen in de nasleep van een ongeluk. Stuk voor stuk aangrijpende verhalen die uit meerdere lagen bestaan en psychologische plottwists bevatten. Naar verwachting wordt het vierde seizoen van hetzelfde kaliber.

Bekijk de trailer van het derde seizoen van The Sinner

Cast

Het enige wat zeker is wat betreft de cast van The Sinner seizoen 4 is dat Bill Pullman terugkeert als rechercheur Harry Ambrose. Of andere personages uit de vorige seizoenen een verschijning maken, is tot nu toe nog onbekend.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Releasedatum en trailer

Ook is nu nog niet bekend wanneer we het nieuwe seizoen van The Sinner kunnen verwachten. Het derde deel verscheen een tijdje terug al op USA Network, en landde vrijdag 19 juni ook eindelijk op Netflix (waar tevens de eerste twee seizoenen te zien zijn). Zodra we meer weten, zullen we het uiteraard met je delen.

Shop Vogue's favoriete gadgets

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix