'Stranger Things' seizoen 5: alles wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen

Lees hier alles wat tot nu toe bekend is over het vijfde seizoen van Netflix-hit Stranger Things.

Goed, seizoen vier van Stranger Things mag dan nog niet eens gefilmd zijn, maar de geruchtenmolen voor seizoen vijf draait al op volle toeren. Hoewel Netflix niet officieel bevestigd heeft dat er een vijfde seizoen van de hitserie wordt gemaakt, blijken uit opmerkingen van de cast en crew van de afgelopen dat de makers nog niet klaar zijn met de Hawkins-bende.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Stranger Things seizoen vijf

Netflix heeft nog niet bevestigd dat er een vijfde seizoen in de maak ik. Maar een van de makers van de serie liet in een interview met The Hollywood Reporter weten dat ze nog niet klaar zijn om afscheid te nemen van de Hawkins-bende: 'Seizoen vier zal niet het einde zijn [van Stranger Things]. We weten wat het einde is, en we weten wanneer het is. [De pandemie] heeft ons de tijd gegeven om vooruit te kijken, erachter te komen wat het beste is voor de show. Door dat in te vullen, kregen we een beter idee van hoe lang we dat verhaal moeten vertellen.' Dat zou dus betekenen dat er na seizoen vier nog veel meer te beleven is.

Verhaal

Over het verhaal van het vijfde seizoen van Stranger Things is nog niets bekend. We zullen dus even moeten afwachten wat seizoen vier voor ons in petto heeft voordat we daar meer over te weten zullen komen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast

De officiële cast voor het vijfde seizoen van Stranger Things is nog niet bekend gemaakt. Wel sprak David Harbour – die politieagent Jim Hopper speelt – in een interview met Gold Derby over de toekomst van de serie: 'Ik zal je vertellen dat als we ooit weer kunnen filmen, we in seizoen 4 en in seizoen 5 veel onthullen over de complexiteit van [Hopper's] verhaal, dat echt prachtig is.' Harbour vervolgde: 'Omdat we het einde kennen, kun je teruggaan om het terug te zien, weet je, wat we aan het planten waren in seizoen 3 dat zijn vruchten afwerpt in seizoen 4 en seizoen 5.' Netflix bevestigde later dat Harbor zou terugkeren voor seizoen 4 toen ze een video uitbrachten van de Stranger Things 4 table read met acteurs Millie Bobby Brown, Winona Ryder, Natalia Dyer, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Maya Hawke en Haven. We kunnen dus verwachten dat diezelfde acteurs terug zullen keren voor seizoen vijf.

Trailer en releasedatum

Tot op heden is er nog geen trailer uit voor het vijfde seizoen van Stranger Things. Ook de releasedatum voor het nieuwe seizoen is nog niet bekend, al is de verwachting dat deze op z'n vroegst eind 2021 zou kunnen zijn.

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix