De 5 Netflix films en tv-shows die je dit najaar niet mag missen

Van een sciencefiction-serie over reizen door de ruimte met tweevoudig Oscar-winnares Hilary Swank tot een romcom van de maker van Sex and the City, dit is wat je de komende maanden op het streamingplatform kunt kijken.

lily collins in emily in paris
Emily in Paris

Heb je meer bewijs nodig dat we momenteel de gouden eeuw van streaming doormaken? Kijk maar eens naar de starry line-up van Netflix voor de rest van 2020, die varieert van een Millie Bobby Brown-mysteriefilm en een extravagant Parijs’ kostuumdrama met Lily Collins in de hoofdrol, tot een psychologische thriller met een ensemble cast met onder meer Tom Holland, Robert Pattinson, Mia Wasikowska en Riley Keough. Hier maken we een shortlist van de vijf essentiële nieuwe shows en films die je de herfst door helpen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

1. Away (4 september)

Van Space Force van Netflix tot For All Mankind van Apple TV+. De afgelopen maanden is er een overvloed aan drama's met ruimtethema te zien. De tiendelige serie van Andrew Hinderaker heeft echter één cruciaal voordeel ten opzichte van zijn concurrenten: tweevoudig Oscar-winnaar Hilary Swank, die schittert als Emma Green, een astronaut die een gevaarlijke missie naar Mars moet leiden. Terwijl ze te maken heeft met spanningen tussen de bemanning en een persoonlijke crisis thuis, moet ze zichzelf bewijzen terwijl alles tegenzit.

hilary swank in away van netflix
Away Netflix

2. I’m Thinking of Ending Things (4 september)

Charlie Kaufman, de legendarische scenarioschrijver van Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) en regisseur van Synecdoche, New York (2008), keert terug met deze psychologische horror over een vrouw (Jessie Buckley) die twijfels heeft over haar vriend (Jesse Plemons), maar ermee instemt hem te vergezellen tijdens een bezoek aan zijn ouders (Toni Collette en David Thewlis). Een onverwachte omweg veroorzaakt een surrealistische reeks gebeurtenissen die hun angsten blootleggen waarbij er onvermijdelijk een Kaufman-achtige chaos ontstaat.

i'm thinking of ending things netflix
I'm Thinking of Ending Things Netflix

3. The Devil All the Time (16 september)

De uitgebreide cast van Antonio Campos’ gothic-thriller komt over als een wie-is-wie van jong Hollywood. Robert Pattinson, Tom Holland, Eliza Scanlen, Mia Wasikowska, Bill Skarsgård, Riley Keough en Haley Bennett spelen een groep beschadigde personages die in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog in Ohio en West Virginia wonen. Denk: een paar sluwe seriemoordenaars en een predikant die een bijzondere band met spinnen heeft - allemaal doorgedraaid, absurd maakt deze serie eindeloos meeslepend.

the devil all the time netflix
The Devil All The Time Netflix

Het artikel gaat verder onder de video.

Zien: Official Trailer van I'm thinking of ending things

4. Enola Holmes (23 september)

Millie Bobby Brown neemt de rol op zich van de titulaire tienerdetective - en zus van Mycroft (Sam Claflin) en Sherlock Holmes (Henry Cavill) - in Harry Bradbiers pittige bewerking van de geliefde mysterieuze serie van Nancy Springer. Na de verdwijning van haar excentrieke moeder (Helena Bonham Carter) stopt ze met school om haar op te sporen en wordt ze een slimme onderzoeker in het proces. Verwacht eigenzinnige kostuums uit die tijd en een frisse, feministische kijk op dit genre.

enola holmes netflix
Enola Holmes Netflix

5. Emily in Paris (2 oktober)

Deze meeslepende romcom van Darren Star, de bedenker van Sex and the City, wordt wellicht de meest romantische tv-show in de herfst. In de serie van tien afleveringen staat Lily Collins centraal als een ambitieuze Amerikaanse manager die naar de Franse hoofdstad verhuist om voor een prestigieus marketingbedrijf te werken. Tussen het updaten van hun social media-strategie en het sluiten van vriendschappen met haar collega's, vindt ze tijd om te feesten, vaak gekleed in over-the-top ensembles met dank aan de iconische styliste Patricia Field.

emily in paris netflix
Emily in Paris Netflix

Shop Vogue's Home Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix