Bekijk Timothée Chalamet en Zendaya in de gloednieuwe trailer voor 'Dune'

Deze epische sci-fi film belooft nu al een hit te worden.

timothee chalamet in de trailer voor dune
DuneYouTube

Wanneer Timothée Chalamet de hoofdrol speelt in een film, mag je er tegenwoordig op rekenen dat het een hit wordt. Voeg daar Zendaya aan toe en je bent van succes verzekerd. Vandaar keken we al een tijdje uit naar Dune, een nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve gebaseerd op de best verkochte sci-fi roman ooit ui 1965 van Frank Herbert. De eerste trailer is zojuist verschenen, en die belooft alleen maar heel veel goeds.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast: Timothée Chalamet en Zendaya in Dune

Toen het nieuws brak dat regisseur Denis Villeneuve, bekend van onder andere Arrival en Sicario, een filmadaptatie zou maken van de roman Dune met Timothée Chalamet en Zendaya in de hoofdrol – brak het internet even. Dat drietal klinkt natuurlijk al om van te dromen, voeg daar vervolgens nog een verhaal aan toe dat de basis legde voor onder andere Star Wars en Game of Thrones en je zou zo maar eens dé film van het jaar te pakken kunnen hebben.

Plot: Space prins en bloedmooie krijger

In Dune speelt Timothée Chalamet de hoofdrol van Paul Atreides, een sci-fi prins wiens familie heerst over de woestijnplaneet Arrakis, die onder andere gevuld is met gigantische zandwormen maar nog belangrijker: met het drug 'spice' dat tijdreizen mogelijk maakt. Daar ontstaat natuurlijk wat ruzie over met een andere koninklijke familie, dus Paul zal het gevecht aan moeten gaan. Ondertussen wordt hij echter ook nog eens verliefd op de bloedmooie krijger Chani, gespeeld door niemand minder dan Zendaya.

Trailer voor Dune

In de actionpacked trailer voor Dune worden we geïntroduceerd aan de wereld van Arrakis, en wordt een tipje van de sluier opgelicht van wat ons te wachten staat. Timothée die de verantwoordelijkheid voor een hele planeet op z'n schouders krijgt, Zendaya die even krachtig als betoverend lijkt te zijn – en héél véél levensechte CGI. Bekijk hieronder de hele trailer.

Releasdatum

In eerste instantie zou Dune op 18 december 2020 in première gaan. Die datum is echter uitgesteld. Dune zal op vrijdag 1 oktober 2021 in première gaan.

Shop Vogue's Gadget Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV