Alles wat je wil weten over Harry Styles' nieuwe film 'Don't Worry Darling'

De zanger gaat een rol vertolken in de nieuwste film van Olivia Wilde.

zanger harry styles in geruite jas in los angeles
Getty Images

Harry Styles die in een nieuwe film van Olivia Wilde mét Florence Pugh speelt: daar kan al weinig meer misgaan. De zanger gaat een van de rollen in Don't Worry Darling vertolken, en vervangt daarmee Shia LaBeouf. Styles bewijst daarmee wederom een multitalent te zijn, die niet alleen een feilloos mode- én muziekgevoel heeft, maar het ook goed doet op het witte doek.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het plot

The Hollywood Reporter kondigt de nieuwe acteerklus van de zanger aan. De website vermeldt ook dat LaBeouf de cast verliet vanwege een 'onduidelijk geschil'. Het verhaal zal zich afspelen in een woestijn in Californië in de jaren 50. Daarin wordt een huisvrouw (Pugh) gevolgd die een 'bijzondere ontdekking doet over haar ogenschijnlijk perfecte leven'. Een écht gedetailleerd plot blijft dus nog uit – al weten we wel dat het een psychologische thriller wordt –, maar met Olivia Wilde aan het roer (o.a. bekend van de film Booksmart) zit deze productie ongetwijfeld al gebakken.

Zien: De beste koppelmomenten van Gigi Hadid en Zayn Malik

De cast

Naast Florence Pugh en Harry Styles zullen ook Chris Pine en Dakota Johnson een rol in de film spelen. Het is niet de eerste keer dat de voormalige One Direction-zanger acteerwerk doet: hij maakte drie jaar geleden zijn debuut in de film Dunkirk van Christopher Nolan. Styles zal in dit verhaal de echtgenoot van Pugh spelen, die 'enorm veel van haar houdt, maar wel een donker geheim voor haar verbergt', aldus Collider.

Releasedatum 'Don't Worry Darling'

Naar verluidt beginnen de opnames in de herfst, al is er nog geen informatie naar buiten gekomen over de officiële lanceerdatum. Al zal het met die bezoekersaantallen hoe dan ook wel goed zitten: mede door Styles is er nu al, compleet terecht, een hoop buzz rondom de productie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV