'Bridgerton' eerste trailer: de nieuwe Netflix-serie van de maker van 'Scandal' en 'Grey's Anatomy'

Gossip Girl meets Pride & Prejudice.

bridgerton
BridgertonNetflix

Het is zover! Shonda Rhimes, de maker van onder andere Grey's Anatomy en Scandal is bij Netflix. Geroemd als een van TV's meest succesvolle makers, brengt Shonda nu haar eerste serie uit op het streamingdienst: Bridgerton. Wij hebben alvast de eerste trailer voor je... en de releasedatum.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het plot van Bridgerton

Bridgerton is gebaseerd op de negendelige boekenreeks van schrijfster Julia Quinn, die begint met The Duke and I uit 2000. De serie speelt zich af in de Londense high society in de zeventiende eeuw, en hoe hun levens op de kop worden gezet door een anonieme column van de gossip-loving Lady Whistledown. Denk Gossip Girl meets Pride and Prejudice. Wij kunnen niet wachten!

De cast

De roddels en hot tea in de serie wordt dus verspreid door Lady Whistledown, gespeeld door niemand minder dan icoon Julie Andrews. Daarnaast zijn de sterren van de serie Younger's Phoebe Dynevor en Regé-Jean, die eerder schitterde in For the People en Roots. Dynevor speelt de oudste dochter van een familie die niet kan wachten om haar uit te huwelijken, Page speelt een charmante hertog die geen plannen heeft om te settelen.

De trailer

'Zeg me niet dat dit weer een roddelblad is?' vraagt een moeder in de eerste trailer. 'Deze is anders', zegt haar dochter dringend. 'Deze verklapt iedereens naam!' In de eerste trailer voor Bridgerton krijgen we een glimp van het leven van de high society waar het allemaal om draait in de serie. Met prachtige kostuums en decors belooft deze serie een lust voor het oog te worden, en de trailer onthult dat de serie boordevol drama en romantiek zal zitten.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor Bridgerton dat te zien zal zijn op Netflix vanaf 25 december 2020.

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix