De serie 'The Bold Type' wordt de nieuwe 'Emily in Paris' genoemd

Op zoek naar een serie nu je Emily in Paris helemaal gezien hebt? Probeer The Bold Type!

Emily in Paris is één van de meest populaire series van 2020. Helaas is er maar één seizoen en daar ben je natuurlijk zo doorheen. Wij waren hopeloos op zoek naar een serie die net zo leuk is en een beetje op Emily in Paris lijkt. De kans dat deze serie dichtbij de laagdrempelige Emily in Paris komt, is groot. Over welke serie we het hebben? The Bold Type.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emily in Paris

Emily in Paris gaat over de Amerikaanse millennial Emily Cooper die naar Parijs verhuist om daar voor een Frans marketingbureau te werken. Eén probleem: Emily spreekt geen woord Frans. En dat terwijl ze zich al extra moet bewijzen tegenover haar sassy Franse collega's. Gelukkig voor Emily wordt ze al snel goede vriendinnen met Mindy en Camille (en haar knappe vriend Gabriel).

The Bold Type

Als je Emily, Mindy en Camille niet in Parijs maar in New York zet, krijg je The Bold Type, de serie die nu te zien is op Videoland. Deze serie is een soort mix tussen Emily in Paris en Younger. In The Bold Type werken Jane, Sutton en Kat sinds kort bij het magazine Scarlett en voor hen is dat ook niet altijd even makkelijk. Bijvoorbeeld wanneer Jane haar ex, voor wie ze nog gevoelens heeft, moet gaan stalken van de hoofdredacteur om een goed artikel te schrijven (are you kidding me?). Maar wat er ook gebeurt, de drie vriendinnen staan altijd voor elkaar klaar. Ook heel fijn: er zijn vier seizoenen van de serie te zien op de streamingdienst, dus je makkelijk kunt bingen. What's not to love?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV