Deze castleden komen terug voor seizoen 4 van 'The Crown' en deze komen er nieuw bij

Vogue vertelt je alles over de cast van het vierde seizoen van 'The Crown'.

Als een van de meest veelbesproken tv-series van dit moment, houdt het vierde seizoen van The Crown de gemoederen bezig. De Netflix-serie over het Britse koningshuis zit dan ook niet alleen vol drama en intrige, maar ontvangt lovende kritieken om de ijzersterke cast. Benieuwd welke acteurs de serie tot zo'n succes maken? Wij vertellen je er alles over.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Oude bekenden in The Crown

Waar de overgang van seizoen twee naar drie een grote wisseling van de wacht in luidde wat betreft de cast, keren voor seizoen vier veel bekende gezichten terug. Olivia Colman zal wederom de rol van Queen Elizabeth vertolken, evenals Tobias Menzies die van prins Philips. Helena Bonham Carter zal weer te zien zijn als prinses Margaret en Josh O'Connor als prins Charles. We zullen Emerald Fennell – na een korte introductie in seizoen drie – meer te zien krijgen dit seizoen als Camilla Shand, die we tegenwoordig kennen als Camilla Parker-Bowles.

the crown s4 picture shows camilla parker bowles emerald fennell filming location australia house, aldwych
Emerel Fennell als Camilla Shand.
Des WillieNetflix

Emma Corrin als Prinses Diana

Na drie seizoenen is het dan eindelijk zover: wijlen prinses Diana maakt haar opwachting in The Crown. In het vierde seizoen wordt Diana afgebeeld als jonge prinses terwijl ze worstelt om goede relaties op te bouwen met haar schoonfamilie, de koningin en prins Charles. De Britse actrice Emma Corrin speelt prinses Diana tussen haar 18e en 22e, die treffende gelijkenissen met de overleden prinses vertoont.

the crown s4 picture shows princess diana emma corrin filming location goldsmiths hall
Emma Corrin als prinses Diana.
Des WillieNetflix

Gillian Anderson als Margaret Tatcher

Ook Margaret Thatcher maakt haar opwachting in het vierde seizoen, gespeeld door niemand minder dan Gillian Anderson, die je wellicht kent van die andere Netflix-hitserie Sex Education. Het nieuws werd in januari 2019 bekend gemaakt door Deadline en later later bevestigd door Anderson en Netflix.

the crown s4 picture shows margaret thatcher gillian anderson filming location elstree stage 7
Gillian Anderson als Margaret Tatcher.
Des WillieNetflix

Claire Foy keert terug

Waanzinnig nieuws voor Claire Foy-fans, want de actrice die koningin Elizabeth in het eerste en tweede seizoen van de serie speelde, keert terug. Britse krant The Sun meldt dat de actrice in het vierde seizoen te zien zal zijn in flashbackscènes. Zo publiceert de krant nieuwe foto's van de set waarop Foy te zien is in een witte jurk en parelketting. Het gaat om een flashback van een speech die Elizabeth (toen ze nog prinses was) op haar 21e verjaardag gaf in 1947, tijdens een reis in Zuid-Afrika.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meer weten over het vierde seizoen van The Crown? Hier vertellen we je er alles over.

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix