3 redenen waarom je de veelbesproken serie 'The Undoing' tóch nog wil zien

Al is het maar om mee te kunnen praten op een toekomstige borrel met vrienden. (Geen spoilers!)

We sluiten 2020 af met een grillige serie die de hele wereld op het puntje van z'n stoel laat zitten. De succesvolle HBO-productie The Undoing heeft ons al een paar weken in z'n macht. En nu we eindelijk weten whodunnit snappen we al te goed waarom deze serie de gemoederen zo bezighoudt. Heb jij de thriller met Nicole Kidman en Hugh Grant nog niet gezien? Daar wil je dan snel verandering in brengen, en Vogue vertelt je - zonder spoilers - waarom.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Over The Undoing

In deze mini-hitserie worden de getrouwde Grace Fraser (Kidman) en Jonathan Sachs (Grant) op een dag gedwongen de schone schijn niet langer op te houden. In snelvaart wordt duidelijk dat Jonathan vreemdgaat én wordt verdacht van de moord op zijn minnares. Maar is hij wel echt de dader? Zes weken lang volg je het – toch wel misselijkmakende – leven van het stel om erachter te komen whodunnit.

Nu de serie is afgerond, zijn heel wat mensen het niet eens met het einde. Wie de show heeft gezien, zal het begrijpen: er zijn, nogal wat overblijvende vragen. Social media draait overuren! Er natuurlijk een kans dat jij er anders over denkt na het kijken van de serie, want geloof ons: je wilt 'm hoe dan ook zien. Al is het maar om mee te kunnen praten.

3 redenen waarom je The Undoing wil zien

Onwerkelijke ontknoping

Tja, alle oproer over het einde is tevens een reden om de serie een kans te geven. Hoe kan het mogelijk zijn dat bijna ie-de-reen die de serie heeft gekeken, niet te spreken is over het einde? Social media staat er vol mee.

Sfeerbeelden

New York, New York, The city that never sleeps. Tevens de stad waar mensen weleens op brute wijze om het leven komen, aldus The Undoing. Afijn, dat is niet perse een reden om achter de buis te kruipen. De prachtige skyline, romantische parken en imposante architectuur die veel aandacht krijgen in de serie echter wel. Mocht je na zes uur kijktijd toch niet helemaal weg zijn van de serie, dan heb je in ieder geval genoten van alle mooi beelden van de stad. Met andere woorden, je hebt niks te verliezen.

Acteertalent Hugh Grant

We zien de Britse acteur zelden een serieuze rol vertolken. We kennen Grant vooral van immens populaire romcoms als Love Actually, Nothing Hill en de Bridget Jones trilogie. In The Undoing doet-ie het allemaal even iets anders, nét wat serieuzer. Zo serieus dat menig kijker hem verdenkt van de moord op zijn minnares. We zagen Grant nooit eerder in zo'n rol, toch bewijst hij zonder enige moeite dat ook dit genre hem ligt. Een echt talent dus, zeker het kijken waard.

Mocht je de tijd hebben en wil je tóch even zien waar je medemens zich nou zo druk over maakt, bekijk The Undoing met Nicole Kidman en Hugh Grant dan via HBO en HBO Max.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV