Waarom Meghan Markle niet in seizoen zes van 'The Crown' zal verschijnen

Jammer maar helaas.

Terwijl seizoen vier van The Crown nog in volle gang is draait het nieuws rondom de 'echte' Britse royals ook overuren: zo starten prins Harry en Meghan Markle binnenkort een podcast, met alle hilarische reacties van dien. Tóch gaan we de voormalig actrice niet terugzien in het zesde seizoen van The Crown, hoe veelbesproken haar leven ook is.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle in The Crown

Dat is dus een fikse tegenvaller voor alle fans van Meghan, Harry en hun zoon Archie. Op het moment draait het vierde seizoen van de Britse hitserie nog om prinses Diana in de jaren tachtig, waar een blik vol fantastische stijlmomenten voor werd opengetrokken. Seizoen vijf zal zich naar alle waarschijnlijkheid op de scheiding van Charles en Diana in 1996 focussen, met haar tragische dood in 1997 als slot. Daarna staat er nog één (bevestigd!) seizoen op de planning, en het blijft nog enigszins gissen waar scenarioschrijver Peter Morgan zich op zal storten.

announcement of prince harry's engagement to meghan markle
Chris JacksonGetty Images

Strikte regel

Al zal dat in ieder geval niet Meghan Markle zijn, want Morgan verklaart in een interview met The Hollywood Reporter dat hij zich strikt aan een '20-jaarregel' houdt. Dit betekent dat hij liever niet aan de slag wil met gebeurtenissen die in de nabije twintig jaar zijn gebeurd. 'Meghan en Harry zitten midden in hun reis. Ik weet niet wat er gaat gebeuren en hoe die reis zal eindigen,' zo vertelt hij. 'Ik schrijf liever over dingen die minstens twintig jaar geleden zijn gebeurd. Zo heb je genoeg tijd en afstand om iets echt te begrijpen, en om iemands rol, positie, en de relevantie ervan in kaart te brengen.'

Kate Middleton

Wie de relatie van Kate Middleton en prins William enigszins scherp op het netvlies heeft (de twee ontmoetten elkaar in 2001), weet dat de hertogin van Cambridge naar alle waarschijnlijkheid ook niet in het laatste seizoen zal verschijnen. Seizoen zes zal zich voornamelijk focussen op het bewind van koningin Elizabeth tot aan het begin van de 21e eeuw, waarna het Crown-boek definitief sluit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix