Het is zover: 'Sex and the City' cast keert terug voor zevende seizoen'

De iconische televisieserie keert na meer dan tien jaar terug met een nieuw seizoen.

Goed nieuws voor alle Sex and the City-fans: HBO Max heeft officieel bevestigd aan Amerikaanse media dat er een zevende seizoen van de iconische serie op komst is. Nog leuker: de aankondiging van het nieuwe seizoen, getiteld And Just Like That..., komt mét teaser, die de gemoederen al flink bezig houdt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuw SATC-seizoen

Eerder lieten verschillende bronnen uit Hollywood al weten dat de makers van de hitserie samen met een deel van de originele cast bezig zouden zijn met het plannen van een nieuw seizoen. Nu maakt HBO Max zelf ook bekend dat Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon inderdaad weer terug zullen keren op het grote scherm. Ook John Corbett bevestigt voor het nieuwe seizoen weer in de rol van Aidan Shaw, Carrie Bradshaws ex-verloofde, te kruipen.

Plot Sex and the City reboot

De nieuwe serie krijgt de titel And Just Like That..., en focust zich wederom op de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). De New Yorkers zijn inmiddels vijftigplussers en hebben weer het nodige achter de rug op liefdesgebied en in hun vriendschappen.

Ook het coronavirus zal een rol spelen in de revival. En dat is natuurlijk niet zo gek aangezien New York City afgelopen zomer het epicentrum van het virus werd genoemd. In een interview met Vanity Fair vertelt Sarah Jessica Parker hier het volgende over: ' Covid-19 en hoe dat vriendschappen in New York City heeft veranderd, is zeker een onderdeel van de verhaallijn. Dat moet wel, vooral omdat het zo een impact op de stad had.'

Over het belichten van andere specifieke onderwerpen in de revival - zoals politiek en racisme - kan de actrice nog geen uitspraken doen. Ook zij 'tast op dit moment nog in het duister'. Wel is tot nu toe bekend dat de opnames van de show aan het einde van de lente van start gaan. Er worden tien afleveringen van 30 minuten gefilmd.

Afscheid Samantha

En ja: de grote afwezige is inderdaad Kim Cattrall, die de rol van Samantha Jones vertolkte. De actrice laat al een aantal jaar publiekelijk weten geen fan te zijn van een reboot vanwege haar relatie met Sarah Jessica Parker. Eerder beschreef Kim haar collega als een ongevoelige en gemene collega tijdens het filmen van de serie.

Ironisch genoeg zal Cattrall middels een 'fictieve ruzie' uit het vervolg worden geschreven, meldt Tv Line. 'Mensen komen en gaan, net als in het echte leven,' vertelt Casey Bloys, Chief Content Officer bij HBO Max. 'Vriendschappen vervagen en nieuwe vriendschappen ontstaan. We proberen een eerlijk verhaal te vertellen over 50-jarige vrouwen in New York. Het zou ook een beetje natuurlijk moeten aanvoelen. Vrienden die je op je dertigste had, zijn er soms niet meer als je vijftig bent.'

Sarah Jessica Parker

Het is geen geheim dat hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker al langer weer in de huid van Carrie Bradshaw wilde kruipen. 'Ik wil weten hoe het nu met de dames gaat, sinds de laatste film is de wereld erg veranderd. We hebben nu betere technologie, sociale media en #MeToo en ik denk dat Carrie hier heel graag over wil meepraten', aldus SJP tegen Entertainment Tonight. Op social media delen de hoofdrolspelers al een eerste teaser, die je hieronder vooral zelf wilt bekijken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV