Alles wat je wil weten over 'Bridgerton' seizoen 2

Lees hier alles wat we tot nu toe weten over het tweede seizoen van Netflix-serie Bridgerton.

Het eerste seizoen van Bridgerton is door de meeste van ons in één zit gebingewatcht. En terecht: de Gossip Girl meets Pride & Prejudice Netflix-hit over de Londense elite zit vol drama en intrigues, een flinke dosis humor en fantastische kostuums. Het moge duidelijk zijn, het eerste seizoen smaakt naar meer. Hier vertellen we je alles over het tweede seizoen van Bridgerton, van het plot en de cast tot de releasedatum en trailer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het plot van Bridgerton seizoen 2

Het eerste seizoen van Bridgerton is gebaseerd op het eerste boek uit schrijfster Julia Quinns serie, The Duke & I. In dat boek volgen we Bridgerton-dochter Daphne terwijl ze haar debuut maakt in de Londense high society, opzoek naar liefde. Het zou dus logisch zijn dat het tweede seizoen van Bridgerton geïnspireerd zal zijn op het tweede boek uit de serie, The Viscount Who Loved Me. Het verhaal daarvan volgt de oudste Bridgerton-telg, Anthony, in zijn zoektocht naar liefde. De oudere zus van Anthony's verloofde is een tikkeltje overbezorgd en ziet een huwelijk tussen de twee niet zitten. Maar naarmate ze Anthony beter leert kennen wordt ze minder afkeurend – tot op het punt dat ze zelf gevoelens krijgt voor de charmante Bridgerton. In totaal telt de serie acht boeken – een voor ieder van de Bridgerton-kinderen.

De cast van Bridgerton seizoen 2

In het tweede boek van Julia Quinn komen zo ongeveer alle karakters voor die we in het eerste seizoen van de serie hebben leren kennen. Naar verwachting zullen dezelfde castleden dus terugkeren wanneer seizoen twee van Bridgerton in productie gaat onder andere Nicola Coughlan, die de heerlijk verfrissende Penelope Featherington in de serie speelt gaf al aan met plezier terug te keren voor een vervolg: 'Ik heb het gevoel dat we deze grote wereld nu hebben geïntroduceerd, dus ik zou er graag meer van willen ontdekken,' vertelde ze aan Radio Times.

De releasedatum van Bridgerton seizoen 2

Aangezien Bridgerton net op 25 december op Netflix is verschenen vertelt showrunner Chris Van Dusen OprahMag.com dat hij nog steeds met zijn hoofd bij het eerste seizoen is en dat het 'te vroeg' is om in detail te treden over een tweede seizoen. Hoewel zowel de maker als de cast van Bridgerton enthousiast is voor een tweede seizoen van Bridgerton, heeft Netflix nog niet officieel bekendgemaakt dat er een vervolg komt op het eerste seizoen.

De trailer van Bridgerton seizoen 2

Er is op dit moment nog geen trailer voor het tweede seizoen van Bridgerton. Houd onze Instagram en Facebook in de gaten voor de laatste updates rondom het nieuwe seizoen.

Shop Vogue's Home Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix