Deze grote spoiler voor het tweede seizoen van 'Bridgerton' hebben veel fans gemist

Dit kleine detail verklapt een hoop over het vervolg van de serie.

Dit artikel bevat spoilers voor seizoen 2.

De wereld is al een tijdje in de ban van Bridgerton, de liefdesbaby van Gossip Girl en Pride & Prejudice over de Londense elite. En terwijl we met smart wachten op meer details over het tweede seizoen van de Netflixhit, onthult het einde van het eerste deel meer over het vervolg dan je denkt. Heb jij dit belangrijke detail wél gespot?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Over Bridgerton

Het eerste seizoen van Bridgerton focust zich op The Duke & I, het eerste boek uit een omvangrijke serie van schrijver Julia Quinn. Het Amerikaanse kostuumdrama speelt zich af tijdens het Regency-tijdperk in 1813 en draait om twee welgestelde families in de high society van Londen: de familie Bridgerton en Featherington. In het eerste seizoen gaat Daphne Bridgerton op zoek naar liefde, terwijl de mysterieuze Lady Whistledown iedereen op de hoogte houdt van de laatste gossip.

Bridgerton seizoen 2

Hoewel een tweede seizoen nog niet bevestigd is, gokken we dat een vervolg vanwege de ongekende populariteit (de serie is al door 63 miljoen mensen gekeken) er sowieso inzit. Hoe het plot er precies uit zal zien blijft gissen, al lijkt het logisch dat het vervolg gebaseerd zal zijn op het tweede boek uit Quinns serie, The Viscount Who Loved Me. In dat verhaal volgen we niet Daphne, maar haar oudere broer Anthony, die tevens op zoek gaat naar de liefde.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Spoiler voor het vervolg

Alleen als je de boekenreeks van Quinn hebt gelezen, zal je waarschijnlijk één detail aan het einde van aflevering 8 zijn opgevallen: de bij in de kamer. Dit lijkt een directe verwijzing naar het tweede boek, waarin Anthony Bridgerton graaf wordt nadat zijn vader overlijdt aan een bijensteek. Het insect vervult het gehele boek een prominente rol, omdat ook Anthony's geliefde Kate Sheffield wordt gestoken door een bij. We willen niet op de zaken vooruit lopen, maar toch: een grotere hint naar een tweede seizoen kun je niet krijgen. Op naar nog meer prachtige kostuums!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix