Alles wat je wil weten over 'Tiny Pretty Things' seizoen 1

Je zit aan je scherm gekluisterd bij deze Pretty-Little-Liars-meets -de-musical-FameNetflix-serie.

tiny pretty things seizoen 1
Sophie GiraudNetflix

Fan van Pretty Little Liars? Check. Altijd al een kijkje willen nemen in de competitieve balletwereld? Zeker. Dan is Tiny Pretty Things dé serie die je op dit moment wil kijken. Het eerste seizoen van de Netflix-serie is nog maar net uit en gevuld met drama en intrigues, list en bedrog én een hoop balletdansjes van een zeer aantrekkelijke cast. Kortom, we're hooked. Hier vertellen we alles wat je wil weten over het eerste seizoen van Tiny Pretty Things.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het verhaal

Wat heb jij ervoor over om het te maken in de balletwereld? Dat is de centrale vraag in het eerste seizoen van Tiny Pretty Things. Het verhaal speelt zich af op de prestigieuze (en fictieve) Archer School of Ballet in Chicago, waarvoor jonge dansers over de hele wereld vechten om een plekje te bemachtigen om het te maken in de balletwereld.

Gebaseerd op de bestseller van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton, begint Tiny Pretty Things met een shockerend 'ongeval': Cassie Shore, een uitmuntende balletstudent, valt op mysterieuze wijze van een gebouw. Neveah is de 'gelukkige' die haar plekje in mag nemen op de balletschool, maar ontdekt al snel dat de mooie facade van de balletwereld overschaduwt wordt door moordende competitie en ambitie van haar medestudenten, die voor niks stoppen om de top te bereiken.

De cast

Wanneer je een serie maakt over de elite van de danswereld, hoort daar natuurlijk een cast bij die zelf wat ervaring achter de kiezen hebben als balletdanser. Dat is voor Tiny Pretty Things absoluut het geval: niemand van de cast heeft een dans double. Tel daar het acteertalent bij op en je hebt een indrukwekkend ensemble: Kylie Jefferson als de onschuldige Neveah Stroyer, Brennan Clost als de talentvolle Shane McRae en Daniela Norman als Neveah's roommate June Park.

De releasedatum

Het eerste seizoen van Tiny Pretty Things verscheen op Netflix op 14 december 2020. Netflix heeft nog niet bekendgemaakt of er een tweede seizoen komt van de serie. Houd dus onze social media in de gaten voor de laatste updates rondom Tiny Pretty Things.

De trailer

Hieronder vind je de trailer voor het eerste seizoen van Tiny Pretty Things, waarin we zien hoe Neveah in een duister web van leugens valt wanneer ze toegelaten wordt aan een elitaire balletschool in Chicago.

Shop Vogue's Beauty Favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix