Fan van 'La Casa de Papel'? Dan wil je de nieuwe Netflix-serie 'Lupin' zien

Met Netflix's nieuwste misdaadserie Lupin ben je het komende weekend wel zoet.

Goed nieuws voor La Casa de Papel fans die met smart zitten te wachten op seizoen 5. Streamingdienst Netflix voorziet liefhebbers van spannende misdaadseries, namelijk sinds afgelopen weekend, van een waardige Franstalige vervanger genaamd Lupin. Een meeslepende serie die je de komende tijd nog wel even zoet houdt. Bekijk hier de trailer en lees hier alles je wat wil weten over de nieuwe serie.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lupin

In de misdaadserie Lupin volgen we het verhaal van meesterdief Assane Diop (gespeeld door de geliefde Franse acteur Omar Sy). Diop, de zoon van een immigrant, heeft een moeilijke jeugd achter de rug. Zijn vader werd vals beschuldigd van een misdaad en pleegde daarom uit schaamte zelfmoord. Vijfentwintig jaar later na deze gebeurtenis zint Diop nog steeds op wraak, hij wil gerechtigheid voor zijn vader. Om dit te bereiken laat hij zich inspireren door het verhaal van Arène Lupin, een rijke gentleman thief, die stelen als een hobby ziet. Met deze kennis en zijn charismatische karakter gaat Assane Diop tot het uiterste om de naam van zijn vader te zuiveren. En zoals je zelf al kan aanvoelen, zorgt dat voor heel wat spanningen en sensatie.

De cast

Behalve de hoofdrolspeler Omar Sy - bekend van Intouchables, Inferno en Jurassic World - zien we in Lupin verder niet veel bekende gezichten. De meeste acteurs en actrices zijn van Franse komaf en hebben nóg niet van internationaal succes mogen genieten. Wellicht verandert dit in de komende tijd aangezien de serie nu al - sinds zijn internationale release op 8 januari - meer dan positief wordt ontvangen. Recensie-website Rotten Tomatoes bekroont de serie zelfs met een 7.5/10.

Trailer

'Ik ben schoonmaker. En vrijdag veilen ze een ketting, wij gaan hem stelen', draagt Diop - die zich voordoet als een schoonmaker in het Louvre - één van zijn mededieven op. 'Zijn er nog vragen?' In de trailer voor Lupin, die ergens doet denken aan de Ocean's trilogie met George Clooney en Brad Pitt, worden we vanaf de eerste seconde al meegenomen in Diops turbulente leven in de Franse onderwereld. We zien hoe de dieven het Louvre, de Parijse straten en de politie de baas zijn. Maar, of ze er uiteindelijk zonder kleerscheuren vanaf komen is nog maar de vraag.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix