De Netflix-serie 'Bridgerton' krijgt mogelijk acht seizoenen

De binge-waardige hitserie Bridgerton is here to stay! De Netflix-serie krijgt hoogstwaarschijnlijk acht seizoenen.

Het eerste seizoen van Bridgerton hebben de meesten van ons alweer achter de rug. Speculaties over een tweede seizoen van de nieuwste hitserie van producent Shonda Rhimes doen de ronde. Als het aan de fans ligt, is het einde van Bridgerton nog lang niet in zicht. Gelukkig zijn de makers van de serie het hiermee eens.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bridgerton krijgt waarschijnlijk acht seizoenen

Het goede nieuws over de serie komt rechtstreeks uit de mond van de maker, Chris Van Dusen. Tijdens een recent interview met Collider vertelt hij dat er meerdere seizoenen zullen volgen. Zeven nieuwe seizoenen, om precies te zijn. Hoe hij nu al aan dat specifieke getal komt? Bridgerton is gebaseerd op een achtdelige boekenreeks van schrijfster Julia Quinn. In ieder boek staat het liefdesleven van één van de Bridgerton-kinderen centraal, mede hierdoor weet Van Dusen al wat hij in de toekomst met de serie wil doen.

Liefdesverhalen van de familie

'Dit is een familie van acht kinderen en er zijn acht boeken. Daarom lijkt het me fantastisch om alle boeken te behandelen en alle liefdesverhalen van de Bridgerton-broers en -zussen te vertellen', aldus Chris Van Dusen. Ter verduidelijking vraagt Collider-journalist Liz Shannon Miller of dit betekent dat er in totaal acht seizoenen komen, waarop de maker reageert dat hij dat geweldig zou vinden mits de serie succesvol is.

Nog geen details over seizoen 2

Plannen voor zeven níeuwe seizoen zijn er dus zeker, als het aan de maker ligt. Wel hoopt Chris Van Dusen zich eerst te focussen op de verhaallijn voor het tweede seizoen. De details hierover zijn helaas nog niet helemaal rond, zo heeft Netflix nog geen groenlicht gegeven voor meerdere seizoen en is Van Dusen zelf nog aan het 'bijkomen' van het eerste seizoen. Trouwe fans moeten helaas dus nog even afwachten.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix