Alles wat je wil weten over Netflix reality-serie 'Bling Empire' seizoen 1

Bling Empire geeft je een kijkje in het leven van LA's superrijke Aziatische gemeenschap.

bling empire seizoen 1
Bkubg Empire + Netflix

Privévliegtuigen, exorbitante feestjes en kledingkasten vol couture, de nieuwe Netflix-realityserie Bling Empire heeft dat alles en meer. De serie is een soort real life versie van de romcom Crazy Rich Asians die een kijkje geeft in de extravagante levens van de überrijke Aziatische gemeenschap in Los Angeles. Wij vertellen je hier alles wat je wil weten over het eerste seizoen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Waar gaat Bling Empire over?

De realityserie Bling Empire is nog maar net verschenen op Netflix, en iedereen heeft het er al over. Niet gek, want wat je te zien krijgt in de show is eigenlijk te bizar voor woorden – van couture kledingkasten die hun eigen security staff hebben tot high-end botox en mondmassages. Na onze obsessie met Tiger King, Love Island en Selling Sunset mogen we ons nu mee laten slepen in de wereld van de extreem rijke Aziatische gemeenschap in Los Angeles.

Wie zitten er in de cast van Bling Empire?

De cast van Bling Empire kent heel wat paradijsvogels die de serie het kijken waard maken. We volgen erfgename van een miljardairsfortuin Anna Shay die om de haverklap ruzie heeft met de vurige socialite Christine Chiu. We maken de relatieperikelen mee van ondernemer Kelly Mi Li en haar partner Andres Gray – een acteur die de rode Power Ranger speelde. We pinken een traantje weg voor voormalig popster Cherie Chan die haar ouders heeft verloren. En kunnen onszelf allemaal een beetje vinden in model Kevin Taejin Kreider, de enige niet-miljonair in de serie. Maar het grootste cadeau dat de serie ons brengt? Dat is Bling Empire's hilarische Kane Lim, wiens überrijke familie winkelcentrums heeft in Singapore en Thailand.

Wat is de releasedatum voor Bling Empire?

Het eerste seizoen van Bling Empire verscheen op vrijdag 15 januari op Netflix. Een tweede seizoen is nog niet officieel aangekondigd, al liet een van de castleden, Christine Chiu, wel het volgende aan Oprah Mag weten: 'Als je dacht dat ik een grote bom dropte in seizoen één, dan heb je nog géén idee.' Dat klinkt naar een vervolg dus.

Is er een trailer voor Bling Empire?

In de trailer voor Bling Empire krijg je een voorproefje van wat voor absurditeiten en hilariteit je te wachten staat in het eerste seizoen van de realityserie. Je bekijkt 'm hieronder.

Shop Vogue's favoriete accessoires

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix