Alles wat je wil weten over het tweede deel van 'Lupin'

Hier vind je alles over het tweede deel van 'Lupin': het plot, de cast, de releasedatum en de trailer.

Dit artikel bevat spoilers van het eerste deel van seizoen 1 van Lupin.

Het eerste deel van Lupin is nog maar net uit, maar de Netflix Original lijkt nu al alle records van de streamingdienst te verbreken. Hoogstwaarschijnlijk heb je het eerste deel inmiddels dus al gebingewatcht, en houd de waanzinnige cliffhanger je nog steeds bezig. Gelukkig eindigde het deel met 'It’s Official: Part 2 is Coming Soon.' Maar wanneer is soon? En hoe gaat het tweede deel eruit zien? Je leest er hier alles over.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het verhaal

In het eerste deel van Netflix-serie Lupin volgen we het karakter gespeeld door Omary Sy – die als de charmante oplichter Assane Diop wraak zoekt op een welgestelde familie. Die lijkt namelijk verantwoordelijk te zijn voor de dood van zijn vader. Het eerste deel eindigt met Assane en zijn vrouw Claire, die opzoek zijn naar hun verdwenen zoon Raoul. Wij weten natuurlijk al dat Pellegrini's handlanger hem heeft ontvoerd. In het nieuwe deel zullen we detective Youssef Guedira volgen, die het verband tussen Assane en de Lupin-boeken doorkrijgt. En hopelijk zullen we Assane ook eindelijk de corruptie van de Pellegrini-familie zien ontmaskeren, om zijn vaders naam zo te zuiveren.

De cast

Omdat we natuurlijk nog midden in het verhaal zitten, mogen we verwachten dat dezelfde acteurs terug zullen komen voor het tweede deel van Lupin. Dat betekent dat we Omar Sy weer zullen zien in de rol van Assane Diop, Ludvine Sangier terug zal keren als Claire en Raoul weer gespeeld zal worden door Etan Simon – naast de rest van de cast en eventueel nieuwe personages.

De releasedatum

Netflix heeft ervoor gekozen om de eerste vijf afleveringen van het eerste seizoen van Lupin uit te brengen, maar het tweede deel – tevens bestaande uit vijf afleveringen – later te laten verschijnen. Volgens velen konden we die afleveringen pas eind 2021 verwachten. Maar, dankzij het enorme succes van het eerste deel wordt de release datum van de nieuwe afleveringen naar voren gehaald. Zo kunnen we volgens Netflix déze zomer al genieten van deel twee van Lupin.

De trailer

Een trailer voor het tweede deel van Lupin is nog niet uitgekomen. Houd onze social media in de gaten voor de laatste updates rondom de serie.

Shop Vogue's favoriete gadgets

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix