Oplettende fans spotten hilarische fouten in 'Bridgerton'-scènes

Spotte jij deze fouten ook tijdens het bingen van Netflix-hit Bridgerton?

Sinds een paar maanden heeft iedereen het maar over de Netflix-hit Bridgerton. De serie is zo geliefd dat ze een plek in de top vijf meest populaire Netflix-series aller tijden wist te bemachtigen én die hard fans wist te overtuigen het seizoen nogmaals te bingen. Dat laatste zorgde er alleen wel voor dat heel wat fans een aantal fouten spotten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Fans spotten fout in Bridgerton-scène

Na Games of Thrones is nu ook de Britse serie Bridgerton slachtoffer van nauwkeurigheid fouten bij het filmen van een aantal scènes. Oplettende fans spotten namelijk tijdens het bingen van de dramaserie, die zich afspeelt in de jaren achttienhonderd, een aantal moderne invloeden waarvan hun wenkbrauwen gingen fronsen. Zo merkte een fan op dat er een gele markering is te zien aan de zijkant van de weg en beweert een ander zelfs verkeersborden te spotten.

Hilarische Twitter-reacties

De aanwezigheid van verkeersborden en markeringen op asfaltwegen zou ergens betekenen dat de Britten in achttienhonderd al veel verder waren dan de rest van de wereld. 'Ik had geen idee dat de Britten uit de negentiende eeuw zulke pioniers waren', merkt een Twitter-gebruiker op, waarop een andere gebruiker antwoordt dat 'dit nog maar een tipje van de sluier is'. 'Als je goed oplet spot je ook nog een Primark-poster en een hedendaagse deurbel', stelt @votedave. Toch kunnen de Bridgerton-fans, in tegenstelling tot heel wat Game of Thrones-fans, erom lachen en zorgen de fouten van de producenten juist voor hilarische reacties.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bridgerton Seizoen 2

Dat fans nog steeds lovend over de dramaserie praten en leuk omgaan met de fouten in de serie, is maar goed ook. De komende tijd zullen we namelijk nog meer van Lady Whistledown en haar juicy roddels horen. Afgelopen week maakte Whistledown namelijk bekend dat het tweede seizoen van Bridgerton een feit is. En alhoewel we nog niets weten over een releasedatum, is het wel al duidelijk dat de productie van seizoen 2 deze lente van start gaat.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bridgerton