Niemand doet Cruella de Vil beter dan Emma Stone, blijkt uit deze trailer

De Amerikaanse actrice lijkt praktisch op de vrouwelijke Joker.

Dat Emma Stone geknipt is voor de rol van Disneys Cruella de Vil, blijkt wel uit een splinternieuwe trailer. Op de eerste beelden zien we de actrice als dé iconische schurk uit 101 Dalmatiërs, en dat gaat er precies zo angstaanjagend aan toe als je verwacht.

Emma Stone in remake

In de trailer kijken we naar het Londen van de jaren zeventig, waar een piepjonge Estella het wil maken als modeontwerper. We zien hoe ze uiteindelijk transformeert in Cruella de Vil, met alle evil girlboss outfits van dien. Op Twitter wordt de trailer her en der al grappend vergeleken met de Joker, omdat deze film zich óók op het 'ontstaan' van de schurk focust, en Stone simpelweg net zo onheilspellend overkomt. Al heeft deze hedendaagse Cruella ook wat weg van Margot Robbie als Harley Quinn, of Jenny Humphrey uit Gossip Girl.

Disney+

Al in 1996 kwam er een eerste liveaction-versie uit van de film, waarin Glenn Close toen nog de rol van Cruella speelde. De versie met Stone komt in mei van dit jaar uit. Er is een grote kans dat Cruella en twee andere nieuwe films van Disney direct op hun streamingdienst verschijnen, en hun première niet in de bioscoop beleven. Dit zou ook gelden voor Pinocchio en Peter Pan & Wendy, meldde Deadline in november 2020. Het is niet bekend of de films kosteloos te bekijken zijn, want dat verschilt per titel.

Trailer Cruella de Vil

Deze over the top remake is geregisseerd door Craig Gillespie (I, Tonya) en geschreven door Tony McNamara (The Favourite). Naast Stone vervult Emma Thompson de rol van barones, en nemen Kirby Howell-Baptiste, Mark Strong en Paul Walter Hauser ook plaats in de cast. Dat levert behoorlijk dramatische scènes op, waaronder Cruella's vurige entree bij een gemaskerd bal. Bekijk het moment vooral zelf in de trailer, die je hieronder kunt bekijken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV