Harry Styles wordt geprezen om zijn bescheidenheid op set van 'Don’t Worry Darling'

Lees hier wat regisseur Olivia Wilde deelt over Harry Styles' vrouwvriendelijkheid op de set van haar nieuwe thriller Don't Worry Darling.

Na een paar wereldhits te hebben uitgebracht waaronder Watermelon Sugar en Sign of Times verschijnt de 27-jarige Harry Styles nu weer op het grote scherm na zijn succesvolle acteerprestatie in de film Dunkirk. In de psychologische thriller, Don’t Worry Darling, speelt Harry de rol van Jack. Waar je na alle positieve aandacht rondom Harry verwacht dat hij waarschijnlijk de hoofdrol zal innemen, plaatste hij zichzelf juist wat meer op de achtergrond en dit om een speciale reden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vrouwvriendelijk

Regisseur van de film én Harry's nieuwe liefde, Olivia Wilde, is gevleid door Harry’s opmerkelijke vrouwvriendelijkheid. Harry positioneert zichzelf dan ook steeds vaker als feminist. Zo poseerde hij ook in vrouwelijke jurken voor de cover van het decembernummer van de Amerikaanse Vogue. Harry, naast het feit dat hij vrouwenkleding geweldig vindt, pleit ervoor dat mode genderneutraler wordt. Hij was overigens ook de eerste man ooit die de cover van de Amerikaanse Vogue binnenhaalde.

Op de set

De 36-jarige Olivia is erg te spreken over Harry's gedrag op de set van haar film (en waarschijnlijk ook ernaast). Ze plaatste twee dagen geleden een Instagram-post als ode aan Harry’s nederigheid en charme. Harry Styles, inmiddels wel gewend om in het middelpunt van de belangstelling te staan, doet hier nu juist afstand van. Zo bood hij, als mannelijke acteur, uit zichzelf aan om de bijrol in de film te spelen naast Florence Pugh die hoofdrol op zicht neemt. ‘De meeste mannelijke acteurs willen geen bijrollen spelen in films met vrouwen in de hoofdrol,’ vertelt Olivia in de post. ‘De industrie heeft mannelijke acteurs opgevoed door hen te laten geloven dat het hun macht verkleint wanneer zij deze rollen aannemen.’ Harry, die vaker zijn vrouwvriendelijkheid uit, wordt erg geprezen op de set om zijn vrijwilligheid om zichzelf meermaals naar de achtergrond te verplaatsen ten voordele van vrouwen.

Meer dan alleen respect

Of Olivia Harry alleen respecteert om zijn mannelijke bescheidenheid valt in twijfel te nemen. Volgens geruchten is Harry namelijk naast haar collega, inmiddels ook haar nieuwe liefde. De twee hebben elkaar ontmoet op de set van de nieuwe film en zijn sindsdien onafscheidelijk. Een officiële bevestiging van de relatie is er nog niet, maar ze worden wel steeds vaker samen gespot buiten de filmopnames om. En ze kunnen niet van elkaar afblijven.

De Instagram-post

De zwart-witte Instagram-foto toont Harry, zittend op een vintage sportwagen. Met zijn rug naar de camera toegekeerd en de zon schijnend op de met palmbomen gevulde achtergrond en zichzelf. Een bescheiden foto, die past bij de bescheidenheid van Harry op de set. In het onderschrift spreekt Olivia met lof over de charmante zanger en acteur. Ondanks het mooie gebaar, is het voor de Styles-fans nog even wachten op de echte beelden. Er is nog geen releasedatum van de film bekend, maar de opnames zullen naar verwachting wel rond moeten zijn in 2021. Nog even geduld dus.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV