Malia Obama maakt debuut als televisieschrijfster

Malia Obama slaat handen ineen met Donald Glover voor het schrijven van de televisieserie Hive.

Van First Family-lid naar Hollywood-schrijfster. Dat is het pad dat Malia Obama, de dochter van Michelle en Barack Obama, bewandelt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Malia Obama maakt debuut als schrijfster

Na jaren stage te hebben gelopen bij The Weinstein Company - voordat het akelige nieuws over Harvey Weinsteins seksueel wangedrag naar buiten kwam - heeft Malia Obama nu eindelijk haar eerste gig als televisieschrijfster te pakken. De voormalige first daughter slaat volgens The Hollywood Reporter namelijk de handen ineen met acteur en zanger Donald Glover. Samen zal het duo zich buigen over het script van de nieuwe Amazon Prime Video-serie Hive.

Hive

Degenen die bij het horen van de titel gelijk moeten denken aan de Bee Hive van Beyoncé, zitten goed. De serie gaat namelijk over het leven van een Beyoncé-achtige superster. En als er iemand is die mee kan praten over hoe het is om overal herkend te worden, dan is dat Malia Obama wel. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat de dochter van voormalig president Barack Obama te bieden heeft. Malia werkte voorheen ook al als productie assistent op de set van Lena Dunhams Girls. Enige ervaring in de industrie heeft ze dus al.

Harvard

Dat Malia Obama een carrière in Hollywood najaagt komt, ondanks haar stages, voor sommigen als een verrassing. Sinds 2019 studeert de oudste dochter van de Obama's namelijk aan de prestigieuze Harvard universiteit in Boston. Zowel Barack als Michelle behaalden in de jaren tachtig op diezelfde universiteit hun advocatendiploma. Eind dit schooljaar is het de beurt aan Malia om af te studeren. Of ze daarna fulltime in Hollywood aan de slag gaat, is dus nog maar de vraag.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV