Viola Davis kruipt voor nieuwe serie in de huid van Michelle Obama

Voor de serie First Lady kruipt actrice Viola Davis in de huid van niemand minder dan Michelle Obama.

Actrice Viola Davis mag sinds kort een nieuwe mijlpaal aan haar carrière toevoegen. De Oscar- en Golden Globe-winnende actrice zal voor de serie First Lady namelijk in de huid van Michelle Obama kruipen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Viola Davis als Michelle Obama in nieuwe serie

Nooit eerder werd het witte huis in Washington D.C. bewoond door een Zwarte first lady. Maar daar kwam in 2008 met de komst van de Obama's gelukkig verandering in. Al snel werd zowel een groot deel van Amerika als de rest van de wereld opslag verliefd op Michelle Obama. En hoe deze love affair tot stand kwam, kunnen we binnenkort terugzien op tv. Onlangs werd namelijk aangekondigd dat het verhaal van Michelle Obama als first lady, door niemand minder dan actrice Viola Davis, zal worden verteld in de serie First Lady op Showtime.

Historisch moment

Eerder liet Viola Davis al weten erg enthousiast te zijn over haar nieuw rol. Maar toch voeren ook de zenuwen af en toe de boventoon. Dat is zeker begrijpelijk aangezien het vertolken van deze rol als een historisch moment kan worden beschouwd. Michelle Obama is de eerste, en tot nu toe enige, Zwarte first lady van de Verenigde Staten. En dit is ook de eerste keer dat iemand haar verhaal in deze rol zal vertellen. Gelukkig laat Viola zich niet afschrikken, aan Entertainment Tonight vertelt de actrice het volgende: 'Ik ben zenuwachtig, maar ik weet dat ik er klaar voor ben. We hebben al een aantal tests gedaan en ik moet zeggen dat het make-upteam het heel goed doet.'

First Lady

De serie First Lady zal niet alleen over Michelle Obama's tijd in het witte huis gaan, maar ook over die van first ladies Eleanor Roosevelt en Betty Ford. Eleanor zal worden gespeeld door Gillian Anderson, onder andere bekend van haar rol als Margaret Thatcher in The Crown. De rol van Betty Ford wordt vertolkt door actrice Michelle Pfeiffer. Wanneer we deze vrouwen kunnen bewonderen in hun rol is echter nog niet duidelijk. Het ziet er naar uit dat we nog tot 2022 moeten wachten.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV