Hoe kan je Meghan en Harry's tell-all interview met Oprah in Nederland zien?

Kijk mee naar de intense teaser van Meghan en Harry's tell all-interview met Oprah Winfrey en lees hoe je het interview in Nederland kunt bekijken.

Op zondag 7 maart staat het tell-all interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey op het programma. En dat we er vanuit mogen gaan dat de voormalige royals geen blad voor de mond zullen nemen, werd afgelopen weekend dankzij de intense teaser van het interview bevestigd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan en Harry in gesprek met Oprah Winfrey

Zolang we ons kunnen herinneren is Oprah Winfrey dé vrouw bij wie beroemdheden hun hart luchten na een meeslepende gebeurtenis. En sinds kort blijkt dat ook Meghan Markle en prins Harry dit met alle liefde doen. Afgelopen maand kondigden de voormalige royals namelijk aan dat er een tell all-interview met de talkshowhost op de planning stond. Natuurlijk zorgde dat wereldwijd voor heel wat opschudding, ook in het Britse koningshuis, en als we naar de teaser van het interview kijken, begrijpen we waarom.

Geen onderwerp off limits

In de dertig seconden durende videoclip zien we hoe Oprah, recht door zee als ze is, een aantal lastige vragen stelt aan een zwangere, in Armani geklede, Meghan Markle. Vragen en uitspraken als, 'Was je stil, of werd je het zwijgen op gelegd?' En, 'Je hebt een aantal shockerende dingen gezegd', worden allemaal behandeld in het interview waarbij er volgens Oprah geen enkel onderwerp off limits was.

Bezorgdheid over mentale gezondheid

In de teaser is nog niet te zien of te horen hoe Meghan Markle Oprahs vragen beantwoordt. Ook wordt al snel duidelijk dat prins Harry, en niet alleen zijn vrouw, erg aanwezig was tijdens het interview. Zo uit hij zijn bezorgdheid over de mentale gezondheid van zijn vrouw tijdens hun periode als royals en vertelt hij dat hij bang was dat 'de geschiedenis zich zou herhalen'. Met deze opmerking duidt prins Harry natuurlijk op het tragische verlies van zijn moeder Diana, die in 1997 tijdens een achtervolging door de paparazzi om het leven kwam.

Het interview bekijken

Het tell all-interview met Oprah Winfrey zal op 7 maart door de Amerikaanse televisiezender CBS worden uitgezonden in de Verenigde Staten. De grote vraag is: hoe kun jij het veelbesproken interview straks in Nederland bekijken? Daar heeft Vogue antwoord op. Het interview wordt namelijk in Nederland uitgezonden door Net5. Dit zal alleen niet op 7 maart zijn, maar op dinsdag 9 maart om 20.30 uur. Nog even geduld dus, maar het is bijna zo ver. Bekijk hieronder alvast de teaser.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle