'The Handmaid’s Tale' seizoen 4: alles wat we weten over het nieuwe seizoen

Van de cast en het plot tot de releasedatum en trailer, dit zijn de laatste updates over het vierde seizoen van The Handmaid's Tale.

Praise be! Het vierde seizoen van The Handmaid's Tale komt eraan. Iets later dan verwacht, want door de pandemie werden de opnames uitgesteld. Streamingdienst Hulu maakte de releasedatum en de officiële trailer is eindelijk uit. En ja, het ziet er veelbelovend uit. Lees hier alles wat we weten over het nieuwe seizoen van The Handmaid's Tale, van het verhaal en de cast tot de releasedatum en trailer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast

Uiteraard pakt Elizabeth Moss haar rol als June Osborne weer op voor het vierde seizoen van de hitserie. Dit keer staat Moss niet alleen vóór de camera, maar ook erachter. Ze zal namelijk voor het eerst drie van de tien afleveringen regisseren. Ook andere The Handmaid’s Tale-veteranen zullen terugkeren, waaronder Alexis Bledel, Joseph Fiennes en Ann Dowd. Verder staat er ook een nieuwe naam op de castlijst. Mckenna Grace – bekend van The Haunting of Hill House – zal in het vierde seizoen te zien zijn als Mrs. Keyes. Ze speelt de intelligente, minderjarige echtgenote van een veel oudere commandant.

Releasedatum

Tot slot dan the million-dollar question: wanneer kunnen we het vierde seizoen streamen? Gelukkig hoeven we er niet al te lang op te wachten. Hulu plaatst namelijk al op 28 april de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen op hun streamingsplatform. Voorlopig geldt deze datum alleen nog voor Amerikaanse kijkers, maar de officiële release in Nederland volgt waarschijnlijk ook snel. Binge tot die tijd nogmaals de eerste drie seizoenen via Videoland, zodat je eind april weer helemaal in het verhaal zit.

Trailer

Aan het eind van het derde seizoen zagen we hoe June Osborne een groep kinderen naar Canada hielp ontsnappen. Een cliffhanger waar je 'u' tegen zegt. De nieuwe trailer geeft ons de allereerste beelden en laten zien dat het nieuwe seizoen allesbehalve saai gaat worden. We zien dat June op de vlucht is na haar gewaagde daad in de finale van seizoen 3. Ze verenigt zich met haar lotgenoten en overtuigt hen om zich niet meer te verstoppen, maar te vechten. Ondertussen lijkt Gilead wel een oorlogsgebied en zien we groepen strijden om aan de macht te komen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix