Regé-Jean Page krijgt rol in duurste Netflix-film ooit

The Gray Man, met Regé-Jean Page, Ryan Gosling en Chris Evans, wordt nu al bekroond tot de duurste Netflix-film ooit.

Ryan Gosling, Chris Evans en Regé-Jean Page, samen in één film, klinkt als een droom, maar dat is het niet. The Duke of Hastings uit Bridgerton heeft zich als laatste bij de sterrencast van de nieuwste én duurste Netflix-film The Gray Man toegevoegd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Gray Man

The Gray Man is een actiethriller die is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2009, geschreven door Mark Greaney. In de film volgen we het verhaal van de voormalige CIA-agent Court Gentry, gespeeld door Ryan Gosling, die door het leven gaat als huurmoordenaar. Terwijl hij zichzelf en zijn dochters, die niet weten van zijn bestaan, probeert te beschermen tegen duistere krachten, wordt hij ook nog eens doelwit van ex-collega en CIA-agent Lloyd Hansen (Chris Evans).

Cast

Dat The Gray Man met een budget van 166 miljoen euro nu al de duurste Netfilx-film ooit wordt, ligt vast en zeker aan de sterrencast die meewerkt aan het project. Niet alleen Ryan, Chris en Regé-Jean, maar ook andere bekende namen als Ana Des Amas, Billy Bob Thornton en Aflre Woodard spelen mee in de film. Hoe hun rollen zijn verdeeld, is op dit moment nog niet bekend.

Releasedatum

Ook een officiële releasedatum voor The Gray Man laat nog even op zich wachten. Door de pandemie zijn de opnames vertraagd. Wel wordt verwacht dat de productie deze maand van start zal gaan in Los Angeles. Gesprekken over een aantal vervolgfilms zijn ook al aan de orde. Zo is het de intentie van de regisseurs om een nieuwe franchise á la James Bond en John Wick te creëren, met Ryan Gosling in de hoofdrol.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix