Lady Gaga en Adam Driver geven een kijkje achter de schermen bij de 'House of Gucci'-film

De co-sterren poseerden samen tijdens het filmen van hun aanstaande moordmysterie over de Gucci-familie.

Film- en tv-producties komen wereldwijd weer op gang, zo ook die van een film waar we bij Vogue ontzettend naar uitkijken. De opnames voor House of Gucci, een film over de mysterieuze moord op Maurizio Gucci met Lady Gaga en Adam Driver in de hoofdrollen, zijn in volle gang. Lady Gaga besloot via social media ons alvast te verblijden met een kleine sneak peak voor de Gucci-film.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

House of Gucci

Lady Gaga en Adam Driver spelen samen in de aankomende moordmysterie film over de Gucci-familie. House of Gucci, geregisseerd door Ridley Scott, gaat over de moord op Maurizio Gucci, de kleinzoon van ontwerper Guccio Gucci, en zijn ex-vrouw Patrizia Reggiani, die veroordeeld werd voor de moord in 1995. Reggiani kreeg een gevangenisstraf van achttien jaar voordat ze in 2016 vrijkwam.

Lady Gaga & Adam Driver

Sterren van de Gucci-film Lady Gaga en Adam Driver besloten alvast een klein kijkje achter de schermen bij de opnames van House of Gucci te geven. De winterse behind-the-scenes beelden tonen de twee in opzichtige jaren tachtig looks, terwijl ze poseren op een set in de Italiaanse Alpen. Eruitziend als iemands coole ouders tijdens een skivakantie voordat ze kinderen kregen.

Een kijkje behind-the-scenes

Adam Driver draagt een crèmekleurige gebreide trui en een wit jumpsuit met een retro bril – een look die niet zou misstaan in een Gucci-wintercampagne anno nu. Gaga draagt een zwarte coltrui, een broek met riem met gouden gesp, een bontmuts en gelaagde gouden sieraden. 'Signore e Signora Gucci', schreef ze bij de foto. House of Gucci gaat op 24 november in première.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV