Goed nieuws: 'Bridgerton' komt officieel met een derde en vierde seizoen

Maak je klaar voor nog meer roddels van Lady Whistledown.

Een goede dag voor Bridgerton-fans: Netflix heeft namelijk aangekondigd dat de serie vernieuwd is voor een derde en vierde seizoen. Niet geheel onverwachts natuurlijk na het grote succes van de Netflix-hit, maar daarom niet minder leuk. Het tweede seizoen van Bridgerton dat zich focust op Lord Anthony is nu in productie.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bridgerton seizoenen drie en vier

Netflix heeft officieel aangekondigd dat de serie Bridgerton zal terugkeren voor een derde en vierde seizoen. Dat lag natuurlijk al een beetje in de lijn der verwachting na het grote succes van het eerste seizoen. Bridgerton verbrak zo'n beetje alle records – en met een negendelige serie boeken waarop het is gebaseerd, leek het er al snel op dat we te zien zouden gaan krijgen van ons geliefde Ton.

Lady Whistledowns brief aan fans

Lady Whistledown kondigde het nieuws wederom aan via een brief aan fans: 'Geachte leden van de Ton: het lijkt erop dat we een nogal speciale aankondiging hebben. Bridgerton zal terugkeren voor seizoen drie en vier. Deze auteur zal meer inkt moeten kopen ... Met vriendelijke groet, Lady Whistledown.'

Het verhaal

Door de boekenserie waarop Bridgerton is gebaseerd kunnen we ook al een beetje voorspellen waar seizoen drie en vier over gaan. Boek drie heet An Offer From a Gentleman en richt zich op Benedict Bridgerton. Boek vier, Romancing Mister Bridgerton, gaat over de langverwachte romance van Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Dat is dus in ieder geval al iets om naar uit te kijken. Maar eerst nog even geduld totdat seizoen twee op Netflix verschijnt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bridgerton