Hollywood icoon Audrey Hepburn krijgt eindelijk wat ze verdient: een tv-serie over haar leven

Dankzij de serie kunnen we eindelijk kennis maken met de vrouw achter alle glitz and glamour.

Audrey Hepburn is een zeldzaam Hollywood fenomeen dat door verschillende generaties wordt aanbeden. Als het aan regisseur Jacqueline Hoyt ligt, blijft dat voor altijd zo. De regisseur heeft namelijk plannen voor het maken van een tv-serie over het leven van de wereldberoemde actrice. En die belooft nu al binge-waardig te zijn.

Audrey Hepburn krijgt eigen tv-serie

Waar menig regisseur het verhaal van Audrey vertelt aan de hand van een film of documentaire, kiest Jacqueline Hoyt ervoor om Audrey's levensloop in de vorm van een serie te gieten. Om de serie - genaamd Audrey - zo echt mogelijk te laten lijken, schakelt de regisseur Luca Dotti in, de zoon van Audrey. Samen met journalist Luigi Spinola leverde hij een uitvoerige beschrijving van de inhoud van de serie. In de serie volgen we een jonge Audrey in Europa en volgen we haar reis naar de top van Hollywood.

Niet dramatisch genoeg

Dat het icoon, dat in 1993 overleed aan kanker, nu pas op deze uitbundige manier wordt geëerd, is best apart. Over veel actrices uit Audrey's tijd werden in het verleden films en series gemaakt. Volgens Nick Taussig, de producer van documentaire Audrey: More Than An Icon, komt dit vooral doordat Audrey een leven met weinig problemen leed. Drama kwam niet in haar woordenboek voor. 'Het is moeilijk om een diepgaande film of serie te maken over iemand die over zoveel zelfcontrole beschikt. Met Audrey was er nooit drama, geen ruzies, niets. Ze was heel dankbaar voor wat ze had en dat kwam vooral door haar moeilijke jeugd', vertelt Nick aan de Britse Vogue. Toch is de actrice volgens Nick het waard om te bestuderen, 'hoe meer je komt te weten over Audrey, hoe meer je van haar gaat houden.'

Productie

Op dit moment weten we nog niet veel over de productie van de serie. Wanneer we kunnen genieten van een eerste trailer, is een vraag waar de regisseur en producenten nog geen antwoord op hebben. Die zijn waarschijnlijk druk bezig met het zoeken van een Audrey.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV