Alles wat we tot nu to weten over ‘Selena: The Series’ deel twee

Het volgende deel van Selena: The Series komt naar Netflix. Dit is wat we tot nu toe weten.

Ooit een van de grootste en meest populaire artiesten ter wereld, was het hoogtijd dat er een tv-serie gemaakt zou worden over het leven van Selena Quintanilla. Het eerste deel van Netflix' Selena: The Series stelde niet teleur, en de show is nu terug voor deel twee. De show vertelt het verhaal van het leven van de Tejano-zangeres van haar opkomst tot sterrendom tot haar tragische dood in 1995, toen ze nog maar 23 jaar oud was. Ontdek hier alles over het tweede deel van de serie, van het plot en de cast tot de releasedatum en de trailer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het plot van Selena: The Series deel twee

In het eerste deel van Selena: The Series zagen we het coming-of-age verhaal van de zangeres en hoe haar familie moeite had om door te breken in de muziekindustrie. In het tweede deel zien we dat Selena nu een beroemde zangeres is. Haar vader en manager, Abraham Quintanilla Jr., eist dat Selena on top of her game blijft. Helaas zijn er veel afleidingen die de jonge artiest van haar doel afhouden, waaronder een liefdesrelatie met Chris, die net is ontslagen uit de familieband vanwege de geheime romance tussen hem en Selena.

Nieuw op Netflix: nieuwe films en series geselecteerd door Vogue >

selena netflix
NETFLIX

De cast van Selena: The Series deel twee

Aangezien het tweede deel van de show Selena's reis naar de top laat zien, zullen we de kinderen die de Quintanilla-broers en -zussen vertolken in flashbacks terugzien. Wat de volwassenen betreft, kunnen we echter de hele familie weer op het scherm verwachten, inclusief Abraham Quintanilla Jr. (Ricardo Chavira), Marcella Quintanilla (Seidy López), AB Quintanilla III (Gabriel Chavarria) en Suzette Quintanilla (Noemi Gonzalez). En natuurlijk Christian Serratos as Selena Quintanilla.

De releasedatum van Selena: The Series deel twee

Het tweede en laatste deel van Selena: The Series is vanaf 4 mei 2021 te zien op Netflix.

De trailer voor Selena: The Series deel twee

De trailer voor Selena: The Series deel twee belooft weer een hoop drama, spanning en kijkplezier. In de trailer zien we dat het laatste seizoen van de serie Selena zien op het hoogtepunt van haar carrière. Zo komen iconische momenten uit haar leven voorbij als het optreden in Houston Astrodome in 1995, haar bruiloft met Chris Pérez en zelfs een 'cameo' van een jonge Beyoncé en Tina Knowles.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix