Door de nieuwe 'Halston' trailer teken ik nu voor een binge-contract

Deze sneak peek van de nieuwe Netflix-serie over modelegende Halston wil je niet missen.

New York, jaren zeventig en tachtig. Halston, een van de bekendste modelegendes van toen en nu, leefde een losbandig leven. Een leven vol feest, luxe, seks, drugs en status. Een leven meer dan interessant genoeg voor Netflix om een serie over te maken. 14 mei verschijnt de nieuwe serie Halston dan ook op Netflix. Hier is alles wat je wil weten, inclusief de waanzinnige trailer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Modeontwerper Halston

Voordat hij beroemd werd, was Roy Halston Frowick een gewone hoedenmaker. Totdat Jackie Kennedy in 1961 besloot een van zijn ontwerpen - inmiddels wereldberoemde - roze pillbox hat te dragen tijdens de inauguratie van John Kennedy. Halston brak door en bereikte zijn top in New York in de jaren zeventig en tachtig. Sindsdien kleedde hij de meest grote beroemdheden aan, van Jackie Kennedy tot Andy Warhol, en omringde hij zich met sterren.

Studio 54

Nachtclub Studio 54 in Manhattan werd zijn tweede huis en hij zwom in geld en cocaïne. Hij was een legende, en hij gebruikte zijn naam om een imperium op te bouwen; een Halston imperium. Maar alles draait om wanneer hij zijn bedrijf dreigt kwijt te raken en hij moet vechten voor zijn eigen naam.

Netflix-serie Halston

De Netflix Orginal mode-dramaserie is oorspronkelijk gebaseerd op het boek Simply Halston by Steven Gaines en wordt geproduceerd door Ryan Murphy, ook bekend van de serie over Gianni Versace, American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace. De producent is dus geen vreemde in de modewereld. Verder is Murphy ook bekend van Ratched, Hollywood en The Politician.

Ewan McGregor als Halston

De hoofdrol van Ray Halston Frowick wordt gespeeld door acteur Ewan McGregor. Krysta Rodriguez speelt actrice en zangeres Liza Minelli, Rebecca Dayan vertolkt de enige echte Elsa Peretti, en Rory Culkin kruipt in de rol van de bekende filmmaker Joel Schumacher. De serie is geregisseerd door Daniel Minahan, die ook afleveringen regisseerde van Deadwood, True Blood en Game of Thrones. Ook geen kleine naam dus.

De trailer voor Halston

De namen rondom de productie en de cast voorspellen in ieder geval veel goeds. Met grote verwachtingen in het hoofd en met nog vier nachtjes slapen tot de release datum, namelijk vrijdag 14 mei, is de trailer inmiddels wel gelanceerd. Verwacht extravaganza, feest, seks, cocaïne, maar bovenal: Halston. Dé man die zijn tijdperk definieert.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix