Netflix kondigt 'Bridgerton' spin-off aan over dít veelbesproken karakter

Heugelijk nieuws!

Goed nieuws voor Bridgerton fans: de serie keert niet alleen terug met een tweede (en derde! en vierde!) seizoen, maar óók met een spin-off. Het vervolg zal zich in het specifiek focussen op – de behoorlijk authentieke – Queen Charlotte, meldt Deadline.

Spin-off Bridgerton

De spin-off wordt geschreven door Shonda Rimes (bekend van Grey's Anatomy en How To Get Away With Murder) en draait om het leven van een jonge(re) Charlotte, die momenteel nog door Golda Rosheuvel wordt geportretteerd in de huidige serie. Volgens Deadline zal de spin-off ook verhaallijnen over een jonge Violet Bridgerton en Lady Danbury bevatten. Het team zou niet kunnen wachten om het verhaal van Charlotte nog verder uit te diepen.

golda rosheuvel als queen charlotte in bridgerton
LIAM DANIEL/NETFLIXGetty Images

Netflix-serie Bridgerton

Bridgerton was maandenlang de meest bekeken serie op Netflix. De lancering kwam precíes op het juiste moment, in een tijd waarin we wel wat escapisme konden gebruiken. Vanwege het grote succes wordt het tweede seizoen momenteel al gemaakt, en komt er ook definitief een derde en zelfs vierde seizoen. Al is er niet alleen maar goed nieuws: zo zal de charmante Duke of Hastings (geportretteerd door Regé-Jean Page) nooit meer terugkeren. Lees hier waarom.

Over Queen Charlotte

Dat de spin-off om Queen Charlotte draait, is gelukkig wél fantastisch nieuws. Vogue dook eerder al in de geschiedenisboeken om je alles te vertellen over de koningin, die echt bestaan heeft. Ze was de eerste zwarte monarch en zat 57 jaar op de troon. In 1818 overleed ze op 74-jarige leeftijd en is begraven in St. George's Chapel, bij Windsor Castle.

netflix kondigt bridgerton spinoff aan over dit karakter
Portret van Queen Charlotte.
Hulton ArchiveGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix