‘Pretty Woman’ fans opgelet! Deze iconische jurk uit de film kan binnenkort van jou zijn

Hier kun je die bekende blauw-witte jurk met cutouts op de kop tikken.

Er zijn een aantal jurken waarbij je direct een beeld in je hoofd hebt wanneer iemand 'm noemt. Bijvoorbeeld de iconische blauw-witte jurk die Julia Roberts draagt in een van de eerste scenes uit Pretty Woman. Modelabel Hunza G – de originele ontwerper van de jurk – brengt de jurk nu opnieuw uit, voor jou te koop.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Pretty Woman jurk

Pretty Woman mag dan inmiddels al meer dan dertig jaar in première zijn gegaan – dat betekent niet dat we de film vergeten zijn. Velen onder ons quoten de film nog dagelijks, en Julia Roberts' modemomenten in de film staan in ons geheugen gegrift. Zo ook die bekende blauw-witte jurk met cutouts. Een jurk ontworpen door modelabel Hunza G, die besloten heeft de jurk opnieuw uit te brengen.

richard gere and julia roberts in 'pretty woman'
Hulton ArchiveGetty Images

Identiek aan origineel

'Na zo'n deprimerend jaar van opgesloten te zijn geweest in vrijetijdskleding, voelde het alsof de wereld iets leuks, comfortabels, inclusief, nostalgisch en krachtigs nodig had - en dat is precies wat deze jurk is,' vertelt Georgiana Huddart, creative director and the founder over Hunza G. De blauw-witte jurk is bijna identiek aan het origineel, met dezelfde uitsnijdingen aan de zijkant en de zilveren hoepeldetails, terwijl de stijl ook in een aantal andere kleuren en zonder de uitsnijdingen verkrijgbaar is.

Hunza G

Zoals met alle Hunza G-producten, is er een one-size-fits-all-beleid waarbij het materiaal zich uitrekt om te passen bij het lichaam dat het draagt, waardoor het de perfecte, nauwsluitende pasvorm is voor iedereen die het aantrekt. 'Het ziet er net zo goed uit voor een vrouw met maat 16 als voor een maat acht, en ik hoop dat mensen er echt geweldig in voelen', vertelde ontwerper Huddart over haar label.

Shop Hunza G

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV